3 jel, amiből biztosan tudod, hogy a párodból jó apa lesz

jún22

Örök dilemma minden párkapcsolatban élő nő életében, hogy életük szerelme, akivel gondtalanul telnek a hétköznapjaik, vajon jó apa lesz-e, ha eljön a gyerekvállalás ideje? Most itt a válasz! 

teach_us_to_pray_1_good_father.jpg

Olvasd el! ;)

1. TÜRELMES TÍPUS

Persze minden férfit ki lehet borítani a “még 5 perc és kész vagyok” és hasonló mondatokkal, de azért sokat számít, hogy hol van az a pont, amikor már ő sem bírja idegekkel. Szóval nem árt elgondolkozni azon, hogy hogyan kezeli a konfliktushelyzeteket, hogyan bírja elviselni a családod és például az idegesítő főnökét.

jó apa

Lesz alváshiány, monotonitás és kevés szabadidő – ha már most agresszívebb a keleténél, vagy kiborul minden apróságon, akkor érdemes átgondolnod, hogy tényleg ő kell-e neked.

 

2. VAN HUMORÉRZÉKE

Egy szülőnek a humorérzéke lehet a legnagyobb fegyvere. Annyi a stresszes és váratlan helyzet ér majd titeket, hogyha ezt nem tudjátok kellő lazasággal kezelni, és néha nevetni egy jót magatokon, akkor hamar összeroppantok a gyereknevelés súlyos “terhe” alatt.

jó apa

Ha úgy érzed, hogy egy született humoristával élsz együtt, akkor biztos lehetsz abban, hogy kihúz majd a szorult helyzetekből és sok nevetéssel telik majd az életetek, még akkor is, mikor a kicsi zsírkrétával pingálja ki a frissen festett falat.

 

3. TUDJA, HOGY MIT KELL TENNIE

Felnézünk azokra a férfiakra, akik keményen dolgoznak azért, hogy önálló egzisztenciát építsen ki maguknak és a családjuknak. A szorgalom egy apa legnagyobb erénye, és ha ez megvan a párodban, akkor biztos lehetsz benne, hogy mindent megtesz majd a gyerekekért is.

jó apa

Ez azt mutatja, hogy képes hosszú távon kitartani valami mellett, és nem dől össze az élete, mert nem tudott kivinni egy nehéz pályát a kedvenc videójátékában. Szóval a jó apák keményen dolgoznak. Keményen dolgoznak a karrierjükön és a párkapcsolatukon, és valószínűleg keményen fognak dolgozni a “legjobb apa” címért is.

Nézz szét a DiamondDeal ajánlatai között, hátha találsz valami kedvedre valót! KATT IDE! 

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :) 

 

 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr978831234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása