Karcsúsító aromák

máj24

Farkasétvágy, rossz hangulat, korgó gyomor... Vajon tehetünk ellenük? IGEN! Sokat segítenek a természet ajándékai!
1200_sablon_7.jpg
Nézzük, mi mire jó! Olvass tovább!

 

Illatvarázs

 

A rózsa javítja a közérzetet. Mikor a diétád során gyakran vagy lehangolt és rosszkedvű, csak lélegezd be a rózsaolaj illatát! Rögtön kellemes érzés fog eltölteni.

A levendula nyugtatja az idegeket. Fogyókúrázol és lefekvés előtt gyakran érzed azt, hogy izgatott vagy valami miatt? A lila virág illóolaja segíthet az elalvásban.

A vanília- és az almaillat elűzi a nassolási vágyat. Ha úgy érzed, egy kis édességet ennél, ne a csoki után nyúlj rögtön! Gyújts meg egy vaníliás mécsest, vagy csepegtess egy kis almaillatú illóolajat egy zsebkendőre, és szippants belőle néhányat.

vanilia.jpg

Fűszerözön

 

A majoránna javítja az anyagcserét. Használd hát bátran a főfogás elkészítésekor ezt a finom fűszert, amely az emésztést is segíti!

A fekete bors fokozza a kalóriaégetést. A benne található vegyület, a piperin stimulálja az emésztőnedveket. A legjobb, ha frissen őrölve adod az ételhez!

A kakukkfű nyugtatja a gyomrot. Ez a hasznos zöld fűszer enyhíti a bélpanaszokat, és emésztési problémák esetén is segít.

aroma-906137_1280-_1.jpg

Masszírozd be!

 

A grépfrút a narancsbőr ellensége. Az olajával történő masszázs segít elszállítani a felesleges vizet a sejtekből, így enyhíti a cellulitist.

A narancs frissességet ad. A narancsolajos masszázs serkenti a nyirokrendszert, és ezzel segíti a zsírlebontást.

A fahéj ápolja és simábbá teszi a bőrt. Illatát még órákkal az alkalmazása után is érezni, mint egy könnyű fahéjas süteményét..

Ha tetszett, még több érdekességet találsz majd az oldalunkon, IDE KATTINTVA, de a Facebookon is megtalálsz! LÁJK! :)

IDE KATTINTVA pedig még csudaklassz ajánlatok közül is válogathatsz, a DiamondDeal oldalán! ;)

 

Miajóneked! Ami jó Neked! ;)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr998742878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása