Így készíts pizzát bögrében! IGEN! Jól olvastad!

máj17

Valószínűleg nagyon kevés olyan ember él a Földön, aki ne szeretné a pizzát! Sajnos azonban nem tudunk állandóan a közeli pizzázóba rohanni, telefonon rendelni, vagy éppen még este hullafáradtan a melóból hazaesve nekiállni meggyúrni a tésztát ésatöbbi... 

mug-pizza-540x282.jpg

Ezért hoztunk most Nektek egy zseniális és könnyen elkészíthető receptet, ami ráadásul nem is akárhogyan készül! Mutatjuk! 

A pizza talán az egyik legkényelmesebb, valamint az egyik legfinomabb a "gyors" élelmiszerek körül. Csak megveszed, vagy elkészíted és már mehet is a sütőbe, így egy hiper-szuper és laktató kajcsit tettél az asztalra. Azonban egy amerikai gasztro-blogger, Gemma Stafford egy hihetetlenül klassz és kényelmesebb formáját forradalmasította a pizza-készítésnek! És mi a legjobb az egészben? Hogy mindössze kb csak 5 percedbe telik elkészíteni!

Figyelj!

Itt egy teljes lista az összetevőkről - és a legjobb az, hogy nem tartalmaz adalékanyagokat és tartósítószereket sem!

pizza2.jpg

Hozzávalók

 

  • 4 evőkanál liszt
  • 1/8 teáskanál sütőpor
  • 1/16 teáskanál szódabikarbóna
  • 1/8 teáskanál só
  • 3 ​​evőkanál tej
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál marinara (paradicsom) szósz
  • 1 evőkanál reszelt mozzarella sajt
  • 5 mini pepperoni
  • 1/2 teáskanál szárított olasz fűszerkeverék

Elkészítés:

Keverjük össze a lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát és a sót. 

gif-1.gif_480x270

Add hozzá a tejet és az olajat, és habverővel, csomómentesre keverd össze...

gif-2.gif_480x270

Tegyél a tetejére egy evőkanál szószt, majd szépen oszlasd el rajta. Ezután jöhet a feltét: a sajt, pepperoni és a fűszerkeverék...

gif-3.gif_480x270

Ezután pedig már mehet is a mikróba! Kb 1-2 percig hagyd bent, közben azonban érdemes figyelned, ahogy emelkedik. 

final-gif.gif_480x270

És woilá! Kész is a vacsi! Jó étvágyat! :) 

 

Ha tetszett a cikk, a Facebookon is megtalálsz minket! LÁJK! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr88724562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása