10 perces ajakpuhító maszk házilag!

máj17

A szeles, változékony időjárás nemcsak a kezeink és arcunk bőrét viseli meg, sajnos ajkainkat sem kíméli. Ez pedig általában még fájdalmas, égő érzéssel is szokott párosulni, így nem csoda, ha a Te táskádban is 2-3 ajakápoló bújik meg. Most azonban hoztunk Neked egy szuper receptet, amit otthon is elkészíthetsz, így nem kell havonta a boltban megvenned! 

1200_sablon_5.jpg

Mutatjuk!

Cserepes, száraz az ajkad? Próbáld ki a következő pakolást és tutira csak az érzékien puha ajkak maradnak!

Ajakmaszk házilag

A következő recept természetes alapanyagokat tartalmaz és már az első kezelés után is láthatóan puhábbá és hidratáltabbá teszi az ajkakat. Alkalmazd naponta, amíg szükséges! Az alábbi keverék egy használatra elég.

lip-balms-ftr.jpg

Hozzávalók:

  • 1 borsónyi kókuszolaj
  • 1 teáskanál méz

Tedd a kókuszolajat egy kis tégelybe és egy kanállal vagy az ujjaddal kevergesd addig, amíg fel nem olvad. Add hozzá a mézet, ismét keverd meg, majd az ujjad hegyével oszlasd el a pasztát az alsó és a felső ajkadon is. Hagyd, hogy beszívja a bőröd, majd kb. 10 perc után egy puha papírtörlővel itasd fel a felesleget!

Pikk-pakk, puha ajkak! ;)

És ha nem bíznád a véletlenre, esetleg a DiamondDeal ajánlatai között is szemezgethetsz! 
KATT! ;)

Ha tetszett a cikk, a Facebookon is megtalálsz minket! LÁJK! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr18725236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása