Káosz a táskában! 5 klassz TIPP, hogy elkerüld!

máj05

"Sosem találok semmit ebben a táskában.."
Ugye milyen sokszor hangzik el ez a mondat nap, mint nap? Rettentően idegesítő tud lenni, amikor fáradtan hazaérsz, már képzeletben látod is magad előtt, hogy ledőlsz a kanapéra a TV előtt, kényelmesen, de jön a felismerés... Nincs meg a lakáskulcs.. És csak pár perc kutatás után bújik elő a táskádnak a leghátsó zsebének aljából.. 

dark-green-winter-coat-outfit-idea-with-ripped-jeans.jpg

Felszámolnád a káoszt? Segítünk! Olvass tovább!

Hoztunk 5 TIPPET, hogy ne legyen többé káosz!

1. Selejtezz hetente!

Ha a lakásban rendet teszel, akkor a táskádra is ráfér is a nagytakarítás, legalább egyszer egy héten! Szórólapok, blokkok, szétszóródott rágós papír, zsebkendő.. Ki tudja mennyi minden lapul még ott, ami tök felesleges! Nem? De! Akkor meg?

2. Tartsd külön a fontosabb dolgokat!

Rettentően idegesítő, amikor órákig kutatsz a kulcsod után, nem találod a telefonod, mikor épp hív valaki és még lehetne folytatni a listát. Ezeket a dolgokat jobb külön kis rekeszekben tárolni, hogy mindig tudd, hová kell nyúlni értük.

3. Ellenőrizd a bélés épségét!

Legalább fél évente! Lehet, hogy eddig nem tűnt fel, hogy egy óriási fekete lyuk nyeli el a cuccaidat? 

whats_in_my_bag_2.jpg

4. Nem kell magaddal vinni a fél lakást..

Teljesen felesleges, ha a harmadik kézkrémet is bedobod, vagy a fél fürdőszobát is beletuszkolod a nesszeszerbe.. Ha pontosan tudod, mi az, amivel fel tudod frissíteni a sminked napközben, miért pakolnál még be hatszáz dolgot? 

5. Zárd ki a bajforrásokat!

A világ újabb nagy rejtélye a jobb esetben folyton összegubancolódó, rosszabb esetben a kulcscsomódra rátekeredő fülhallgató és telefontöltő. Ezeket is jobb külön kis tokban tárolni, hogy megmaradjon a lelkibékéd, és ne tegyél hetente tönkre egy-egy vezetéket.

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr498688892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása