Májusi mozipremierek!

ápr21

Nincs is jobb egy kis közös mozizásnál a családdal vagy barátokkal, esetleg pároddal. Ha nincs jobb ötletetek, hogy mivel is kellene a szabadidőtöket eltölteni, akkor én azt mondom a mozizással nem lehet nagyon mellé lőni. Lássuk milyen újdonságok kerülnek májusban bemutatásra a magyar mozikban!

image.jpg

1. Családosoknak vagy örök gyerekeknek: Angry Birds- A film 2016. május 12-én várható a magyar mozibemutató.

Végre kiderül, miért dühösek a madarak! Hisz eredetileg Madár-szigeten csupa kedves, boldog és a repüléssel nem is kísérletező szárnyas élte világát. A nagyszerű társaságból viszont valahogy mindig kilógott a három jó barát: Piros, aki azért néha kissé ingerült valamint hű haverjai, Chuck és Bomba. Amikor viszont titokzatos, zöld malacok szállnak partra náluk, ők hárman sejtik meg először, mivel próbálkoznak a vendégek: és az ő dolguk, hogy megállítsák őket.
A Madár-szigeten fészkelő társaság a világ legismertebb sztárcsapata. Naponta két és félmilliárdan játszanak velük. A 100 millió dolláros költségvetésű 3D-s animációs vígjátékban életre kelnek a madarak és az ellenük áskálódó malacok: egy egész estés történetben kap szárnyra a játék, aminek már nagyon régóta filmmé kellett volna válnia!

2. Amerika Kapitány: Polgárháború, az első vetítés 2016. május 6-án várható a magyar mozikban.

Steve Rogers az újjáalakult Bosszúállók csapatának élén próbál gondoskodni az emberiség biztonságáról. Azonban egy újabb incidens következik be, amelynek nem várt következményei lesznek. A Bosszúállókon egyre nő a politikai nyomás, hogy egy kormányzati szerv irányítsa őket, akiknek be kell számolniuk akcióikról. Az új rend megosztja a Bosszúállókat, a csapat két részre szakad. Az egyik csoport élén Steve Rogers áll, aki úgy véli, a Bosszúállóknak szabadon kellene tevékenykednie, hogy védelmezhessék az emberiséget. A másik frakció élén Tony Star, aki az irányítás és elszámoltathatóság eszméjét támogatja. A nézőknek döntenie kell, hogy melyik tábornak drukkolnak, miközben a háború immár két fronton zajlik.

 3. Vígjáték kedvelők 2016. május 12-én készítsék a rekeszizmaikat, előzetes alapján ugyanis jónak ígérkezik a Rossz szomszédság 2!

2014 egyik legnagyobb sikerű vígjátékának szereplői, Seth Rogen, Zac Efron és Rose Byrne visszatérnek a folytatásban. A rendező ismét Nicholas Stoller.Most, hogy Mac és Kelly Radner a második gyermeküket várják, készen állnak arra, hogy megtegyék utolsó lépésüket a felnőttségbe vezető úton, és kiköltözzenek a kertvárosba. Ám amikor már azt hitték, hogy sikerült visszaszerezniük a környéket, és biztonságosan eladhatják a házukat, hogy tovább költözhessenek, kiderül, hogy az új szomszédság egy lány diákszövetség, akik még Teddy bandájánál is sokkal zűrösebbek...

4. 2016. május 19-én izgulhatnak nagyon a sci-fi kedvelők, ugyanis ekkor kerül bemutatásra a magyar mozikban az X-Men: Apokalipszis

Tíz évvel Az eljövendő múlt napjai rendkívüli eseményei után X professzor (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender) és Mistique (Jennifer Lawrence) még mindig kerülik egymást. De a sors újra úgy akarja, hogy útjaik keresztezzék egymást.Apokalipszis felébred a sírjában, körülnéz a világban, és úgy dönt: hirtelen evolúciós ugrással alakítja át a ’80-as éveket. Elindul, hogy összegyűjtse négy mutáns segédjét, a négy lovast...

 5. Pénzes cápa 2016. május 26-án kerül a magyar filmvászonra George Clooneyval és Julia Robertsel.

A tévében ő a sztár: sármos, lehengerlő és mindent tud. Lee Gates (George Clooney) ráadásul pénzügyi guru is: bennfentes információk szivárogtatásával vált a Wall Street hősévé. De néha téved. Kyle (Jack O’Connell) egy rossz tippje következtében csődbe ment, és végső kétségbeesésében túszul ejti a műsorvezetőt. Méghozzá élő, egyenes adásban, és vele tartja foglyul a stúdió teljes személyzetét. Azzal fenyeget, hogy ha a tőzsdei munkanap végére nem megy fel a részvénye ára 24 és fél ponttal, akkor végez Lee-vel.
Egyre többen nézik a műsort, és mindazok, akik izgatottan várják, hogy vajon tényleg a kamera előtt kell-e majd meghalnia a képernyő kedvencének, néhány üzleti titok lelepleződését is figyelemmel kísérhetik.

5. 2016. május 26-án kerül bemutatásra a Warcraft: A kezdetek című fantasy.

6. A Rendes fickók pedig szintén 2016. május 26-án kerül először vetítésre a magyar mozikban. Ebben aztán megtalálható minden bűnügyi misztikus akció-vígjáték thriller.

Ők a legtutibb páros, akik felgöngyölíthetik az évszázad legmeredekebb bűnesetét. Ryan Gosling és Russell Crowe együtt nyomulnak a Vasember 3., és a Durr, durr és csók rendezőjének filmjében.

Ha nem sikerült ínyetekre való filmeket összeválogatni, akkor böngésszetek a Diamond Deal élmény ajánlatai közül, hátha egy jó kis Paintball vagy esetleg élménylövészethez jobban kedvet kaptok! de semmiképpen se töltsétek a szabad időtöket otthon a négy fal között!

Szerző: DD Silvye

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr1008647930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása