Válassz egy fát, megmondja, ki vagy!

már11

A feladat egyszerű: a lehető legkevesebb gondolkodással, gyorsan átfutva a képet válassz egy fát! Nem is hinnéd, de választásod rengeteget elárul majd a személyiségedről. Jegyezd meg a fádat, majd kattints a tovább gombra, és olvasd el a megfelelő bekezdést! Ennél egyszerűbb személyiségtesztet keresve sem találsz. Vajon igaz, amit rólad állít?

trees.jpeg

tree1.jpg

1. Választott fád azt mondja rólad, hogy nagylelkű és erkölcsös vagy. Arra törekszel, hogy a legjobb légy, ezért nagyok az ambícióid és az a bizonyos léc is elég magasan van nálad. Sokan úgy gondolhatják, hogy nem könnyű veled kommunikálni, számodra pedig a saját helyzeted tűnik mindig nehéznek. Keményen dolgozol, de nem magadért teszed, s nem vagy önző. Azért dolgozol, hogy a világ jobb hely legyen. Nagyon szereted az embereket egészen addig, míg meg nem bántanak, de utána... nos, akkor is szereted őket. Nagyon kevesen becsülik meg azt, amit teszel, vagy aki valójában vagy.

tree2.jpg

2. Vicces és őszinte ember vagy a fád szerint. Megbízhatóságod legendás, és imádsz gondoskodni másokról. Hiszel a becsületesen elvégzett, kemény munkában, sok munkával kapcsolatos felelősséget magadra vállalsz. Nagyon kellemes a személyiséged, s ezért az emberek nagyon könnyen megbíznak benned. Elméd ragyogó, értelmes vagy és gyorsan átlátsz minden helyzetet. És persze mindig van egy érdekes sztorid, amivel feldobhatod a beszélgetést.

tree3.jpg

3. Intelligens vagy és figyelmes. Nagyszerű gondolkodó. A gondolataid és ötleteid számodra a legfontosabbak. Az elméleteiden és nézeteiden egyedül szeretsz rágódni, gondolkodni, és eléggé befelé forduló típus vagy. Csak azokkal találod meg a közös hangot, akik szintén szeretnek gondolkodni és tanulni. Sosem vagy felületes. Rengeteg időt töltesz moralizálással, erkölcsi problémák boncolgatásával, majd ennek megfelelően mindig próbálod azt tenni, ami helyes, még akkor is, ha a többség nem ért veled egyet.

tree4.jpg

4. Éleslátó és filozófikus vagy a fád alapján. Nagyon egyéni vagy, gyakorlatilag páratlan lélek. Keresve sem találni hozzád hasonlót. Ösztönös vagy és kicsit csalafinta is. Gyakran értenek félre, és ez általában bánt téged. Szükséged van a személyes térre. A kreativitásodat mindenképp ki kell fejezned, szükséged van mások tiszteletére. Tisztán látod az élet sötét és világos oldalát is. Érzelmekben gazdag vagy.

tree5.jpg

5. Az általad választott fa azt mondja rólad, hogy magabiztos vagy, és felelősségteljes. Emellett rendkívül független. A vezérelved az életben: "Úgy lesz, ahogy én akarom". Rendkívül önálló vagy, és tudod, hogyan állj ki magadért vagy azokért, akiket szeretsz. Pontosan tudod, hogy mit akarsz, és nem félsz az álmaidat követni. Az egyetlen dolog, amit elvársz embertársaidtól az az őszinteség. Elég erős vagy ahhoz, hogy elviseld az igazságot.

tree6.jpg

6. Kedves vagy és érzékeny. Könnyedén kötsz ismeretséget másokkal. Rengeteg barátod van, és szereted jobbá tenni az ő életüket is. Meleg és világos az aurád, így az emberek kifejezetten könnyedén kapcsolódnak ki veled. Minden nap töprengsz kicsit azon, hogyan lehetnél még jobb. Érdekes vagy, éles elméjű és egyéni. A szeretetre minden dolognál jobban vágysz a világon. Készen állsz azokat is szeretni, akik soha nem fognak viszontszeretni.

tree7.jpg

7. Boldog és nyugodt lélek vagy, emellett érzékeny és megértő is. Figyelmesen hallgatsz mindenkit ítélkezés nélkül. Úgy hiszed, hogy mindenkinek megvan a maga útja az életben. Nyitott vagy új emberekre és eseményekre. Nem vagy az az aggódós fajta, és sosem stresszeled szét magadat. Mindig jól érzed magad a bőrödben.

tree8.jpg

8. A fád azt mondja, elbűvölő és energikus vagy. Vicces vagy, ennek megfelelően mindig tudod, hogy nevettess meg másokat. Harmóniában élsz az univerzummal. Spontán van és lelkes, sosem mondasz nemet egy kis váratlan kalandra. Gyakran megleped, néha megbotránkoztatod az embereket. De ez 100%-ig te vagy... örökké hű magadhoz. Sok minden érdekel, és ha valami új felkelti az érdeklődésedet, addig nem nyugszol, amíg alaposan meg nem ismerted az adott területet. Azt hiszem, sok ember szeretne rád hasonlítani.

tree9.jpg

9. Tele vagy optimizmussal és a szerencse sem kerül el. Úgy gondolod, hogy az élet végső soron egy ajándék, és ezért mindent igyekszel megvalósítani, elérni, amire csak lehetőséged van, hogy jól használd fel ezt az ajándékot. Végtelenül büszke vagy az eredményeidre. Akiket szeretsz, azokkal szívesen megosztod minden örömödet és bánatodat. Nagyon egészséges a hozzáállásod az élethez, az a bizonyos pohár számodra mindig (legalább) félig tele van. Minden esélyt megragadsz arra, hogy felejts, tanulj és fejlődj. Az élet túl rövd ahhoz, hogy mást csinálj.

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr908465370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása