Ez a kő illik Hozzád a születési hónapod alapján!

már01

Jól mutatnak a lakásban, ékszerként is hordhatóak, segítségükkel még a szerelmet, boldogságot is bevonzhatod az életedbe és ha hiszel gyógyító erejükben, az egészségi állapotod is javulni fog! 

e_ametiszt_1.jpg

Olvasd el, hogy a születési hónapod szerint a Te köved melyik!  

Január - Gránátkő 

Az év első hónapjának szülötteihez leginkább ez a sötétvörös, vibráló kő illik. Már az ősi törzsek is talizmánként tekintettek rá, hiszen annyira sok pozitív hatása van. A legenda azt mondja, hogyha mindig magadnál hordod, azzal biztosíthatod életedben a sikert és az egészséget, mivel ez a kristály elképesztő erővel rendelkezik. 
Serkentően hat az összes szervre, de leginkább a vér betegségeinek leküzdésében segít. 

Február - Ametiszt 


Az Ametiszt a februárban születettek legjobb választása! Már az ősi görögök is úgy vélték, hogy a kő hatására, viselője sokkal nyugodtabbá és gyorsabb gondolkodásúvá válik. Szépsége miatt az egyik legnépszerűbb kőnek számít, sőt képviseli a méltóságteljességet is.
Ha gyakran gyötör migrén, alvászavarral küzdesz, vagy meggyengült az immunrendszered, mindenképp szerezz be egy ametisztet az otthonodba, de nyakláncként is viselheted! 

Március - Akvamarin, Heliotrop    


Ha márciusban születtél, ez a csodaszép, tengerkék drágakő illik Hozzád, amivel óriási változásokat érhetsz el az életedben! Úgy tartják, hogy ez a kő a nyugalom és béke szigetére repít Téged, eközben képes leszel irányítani bármilyen stresszes helyzetet is!
Légúti gondokon, a pajzsmirigy és a szem megbetegedésein képes segíteni! 
Emellett még a heliotroppal is érdemes kísérletezned, ami pozitívan hat a láb-és veseproblémákra, és fokozza az életörömöt!

Április - Gyémánt


A gyémántot az örökkévalóság kövének tartják és nemcsak szépségével nyűgözhet le, hanem különleges erővel is rendelkezik, amit az áprilisiak tudnak kamatoztatni! Nem véletlenül választják eljegyzési gyűrűkhöz, hiszen a szerelmet és hűséget jelképezi! 
Hatékony az epe-és vesekő gyógyításában, sőt az epilepszia leküzdésében is nagy segítség lehet! 

Május - Smaragd 


A tavaszi hónap szülötteihez ez a zöld színű gyógykő passzol a leginkább! Amellett, hogy a barátság és az igaz szerelem köveként tartják számon, gyakran nevezik még a végtelen türelem kristályának is! Ha mindig magadnál tartod, bevonzhatod vele a szerencsét és sokkal magabiztosabbá válhatsz. 
Segít kigyógyulni a fertőző-és súlyos betegségekből, továbbá csökkenti a cukorbetegség és az izomproblémák tüneteit! 

Június - Holdkő  


A nyári hónap szülötteinek a Holdkő a tökéletes gyógyító kő! A Holdkő leginkább a nők számára kiváló választás: kiegyenlíti a hormonháztartást, növeli a termékenységet és menstruációs zavaroknál is alkalmazható. Napra semmiképp ne tedd, inkább a Hold fényénél töltsd! 

Július - Rubin 


Úgy tartja a legenda, hogy ez az intenzív vörös kő megvédi viselőjét a gonosz energiáktól, miközben fokozza a szerelmet és a szenvedélyt! Érdemes beszerezned egy ilyen követ, ha az önbizalmad vagy a teljesítőképességed szeretnéd növelni.
Segít meggyógyítani a szemproblémákat, szabályozza a vérnyomást és alkalmazható még allergia ellen is!  

Augusztus - Olivin 


Ha augusztusban születtél, az olivin kő rengeteget segíthet abban, hogy nagy változásokat érj el az életedben! Viselésével sokkal szabadabbá válhatsz és akár a saját határaidat is képes leszel átlépni! Nem véletlenül nevezik a megújulás kristályának, hiszen harmonikussá varázsolja a szívcsakra rezgéseit.
Ezzel a kővel leküzdhetőek a vérkeringéssel-és légzéssel kapcsolatos betegségek, valamint a bőrödet is szebbé varázsolja!

Szeptember - Zafír  


A zafír a tisztaság jelképe. Viselése megszabadít a rossz energiáktól és békét hoz az életedbe! Ennek hatására sokkal nyugodtabb leszel, elbúcsúzhatsz a stressztől és a depressziótól is! 
Ha gyakran hullik a hajad, esetleg gyengült a látásod az utóbbi időben, akkor feltétlenül szerezz be egy zafírt otthonra, de magadnál is tarthatsz egyet! 

Október - Opál  


Október szülöttei: Nektek a legjobb választás az opál! 
Segít a méregtelenítésben, megerősíti a veséket és a májat, ezen kívül a petefészek betegségei ellen is megvéd! 

November - Citrin, Topáz 


Ha novemberben születtél, két gyógyító kő is illik Hozzád! A citrinről úgy tartják, hogy reményt és energiát hoz az életedbe, diéta esetén pedig a méreganyagokat is könnyebben tudod eltávolítani a szervezetedből. 
A gyomorproblémák és cukorbetegség ellen kifejezetten hatékony és a bőröd is tisztábbá válhat tőle! 
A topáz a harmónia jelképe: viselésével képes leszel leküzdeni a depressziót és a félelmet. Tökéletes választás, ha harmóniára és nyugalomra vágysz! 

December - Cirkon, Türkiz, Tanzanit   


December szülöttei nemcsak azért szerencsések, mert az év legszebb hónapjában születtek, hanem mert rögtön 3 gyógykő közül is választhatnak! 
Az első kristály a türkiz, ami a torok-és légúti problémákra van kiemelkedően jó hatással. A cirkon a tisztaságot jelképezi, viselésével sokkal pihentetőbb lehet az alvási idő, a tanzanit segítségével pedig jobban megismerheted önmagad, ugyanis a meditációt segíti. 

Ha a kövek gyógyító ereje mellett esetleg egy jó gyógymasszázsra és felfrissülésre is vágynál, akkor IDE KATTINTVA böngészhetsz!

Lájkolj minket a Facebookon is! ;)   

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr68431882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása