Nézd meg az ujjaid hosszúságát és olvasd el mit árul el a személyiségedről!

jan29

Gondoltad volna, hogy ujjaink hosszúsága sokat elárul a személyiségünkről? Ezen belül is a hosszuk, ami lényeges, hiszen ez a tényező nem másról, mint az alapvető személyiségjegyeinkről ránthatja le a leplet.

1652b314ba02ac3ce84311ee3f96dc22.jpg

Kíváncsi vagy? Lapozz.. ;) 

Az itt látható ábrán három alapvető személyiségtípust különböztethetünk meg, attól függően, hogy milyen hosszúak ujjaink.

u_hu_5_0288.jpg

 

A-típus

Azok, akiknek a gyűrűsujjuk hosszabb a mutatóujjuknál, egyszerűen gyönyörűek és igencsak vonzó, dekoratív személyiségek. Ellenállhatatlan csábítóerővel rendelkeznek, emellett kissé agresszívek lehetnek, és kockáztatni is szeretnek. Ezek az emberek leginkább a katonai, vagy mérnöki pályát választják, de van köztük sakkjátékos, és olyan is, aki imád keresztrejtvényezeni. Tanulmányok alapján azt állítják a szakértők, hogy a hosszabb gyűrűsujjú emberek átlagban többet keresnek azoknál, akiknél ez az ujj rövidebb a mutatónál.


B-típus

Akiknek rövidebb a gyűrűsujjuk, többnyire beképzeltek és arrogánsak. Szeretik szabadidejüket egyedül tölteni, nem díjazzák, ha valaki megzavarja őket. A párkapcsolatok terén nem kezdeményeznek, de kedvelik, ha minden figyelem rájuk irányul.


C-típus

Akiknek az ujjaik egyformák, szeretik a csendet, a békét, és kerülnek minden konfliktust. Rendben tartják a dolgaikat és szót értenek a körülöttük lévőkkel. A szerelembe a hűség jellemzi őket, gyöngédek párjukhoz, imádnak kényeztetni és törődnek társukkal.

 

A Tiéd milyen? :)

 

( Forrás: http://extremesilverblog.com/hu/erdekessegek/nezd-meg-az-ujjaid-hosszusagat-es-olvasd-el-mit-arul-el-a-szemelyisegedrol )

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr278330688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása