Új, trendi fogyókúra kialakulóban: fűszeres limonádét mindenkinek!

jan07

Tudod mi a közös Demi Mooreban, Angelina Jolieban, Gwyneth Paltrowban és Beyoncéban? Azon kívül, hogy ismertek és nagyszerű előadók, mindannyian sikerrel alkalmazzák a legújabb, Svájcból indult diétát: az úgynevezett neera kúrát.

Ez egy tisztító és fogyasztó diéta, ami pálma és juharszirup keveréke. 

citrus584.jpg 
Szeretnéd megtudni a titkot? Olvass tovább! 

Ezer meg ezer helyről hallod, hogy ki milyen módszerrel próbálja leadni a felesleges kilóit, kisebb-nagyobb sikerrel. Ez a módszer azonban úgy tűnik, befutó lesz. Próbáld ki Te is, hisz tudod, a nyári alak télen készül! ;) 

A diéta rendkívül egyszerű: lényegében a pálma- és juharszirup, a citromlé és a Cayenne-i bors vagy a gyömbér méregtelenítő kombinációjára épül. A méregtelenítés során csakis ezekből az összetevőkből álló italt fogyaszthatjuk, és persze rengeteg folyadékot, az ajánlott napi mennyiség mellett. Ez a diéta egyáltalán nem új keletű, egy szakember, Stanley Borroughs találta fel egyébként még a 40-es években.


Lássuk, milyen előnyei és hatásai vannak 

 

A kúra hatására a szervezet kiüríti a méreganyagokat, hatékonyabbá válik az emésztés, javul a keringés, a bőr és a haj fényesebbé válik, a koncentráció javul, és mivel diétáról beszélünk, jelentős súlycsökkenés is elérhető. 
A gyönyörű Grammy-díjas énekesnő, Beyoncé ezzel a módszerrel 9 kilótól szabadult meg a Dreamgirls forgatása előtt! 

 

Mikor és meddig alkalmazhatod?

 

A teljes tisztító kúra 10 napig tart, de ha még soha nem próbálkoztál ilyesféle diétával, akkor érdemes lenne egy rövidebb kúra-változattal kezdened, mivel hozzá kell szoktatnod a szervezeted a váltáshoz.

Naponta 2 liter fogyasztása ajánlott ebből a fűszeres csodakeverékből. Ha éhes vagy, csak igyál egy pohárral belőle. 

Kombinálhatod még egyébként frissen facsart narancs- vagy grapefruitlével, kamilla- vagy borsmentateával, ha egy kis változatosságra vágysz. De a méregtelenítést fokozhatod még búza- és árpafűlé fogyasztásával is!

A hatás garantáltan nem marad el! ;) Kezdd el még ma! 

Nézz be hozzánk, ragyogó ajánlataink vannak! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr858248672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása