Lövöldözés Budapest belvárosában? Itt a 7 legvadabb program adrenalin függőknek

sze04

A cím persze kissé hatásvadász, hiszen nincs szó semmilyen illegális tevékenységről. Ám ha már kattintottál, összeválogattuk neked a 10 legvagányabb programot, amelyek felejthetetlen élményeket szereznek ha szereted az extrém kikapcsolódást.

lovoldozess.jpg

Listánkban szinte minden olyan dolgot megtalálsz, amelyről eddig csak álmodoztál, de nem volt lehetőséged vagy merszed kipróbálni. Természetesen jó szokásunkhoz híven megkerestük a legalacsonyabb árakat a programokhoz, hogy te mindenképpen jól járj.

1. Monster Truck élményvezetés, lángszóróval és videó felvétettel

monster-truck-2252908_1280.jpg

Eleged van abból, hogy a dugóban kell ülnöd? Eljátszottál már a gondolattal, hogy milyen lehet egy 4 méter magas böhömnagy gépet vezetni? Eljött a te időd! Éld át a lóerők nyújtotta élményt egy Monster Truck kormánya mögött Budapesten, ahol egy 1 órás program keretében mindent kipróbálhatsz, az élményről pedig képek és videó felvétel is készül. Kattints ide az ajánlatért!

2. Tankvezetés a gyáli motocross pályán

tank.jpg

Ülj be egy igazi 35 tonnás gépszörnyetegbe és sajátítsd el a tankvezetés alapjait rutinos oktatóktól. Elég volt a számítógépes játékokból és az álmodozásból, milyen is lehet egy harckocsit vezetni. Az élményről képek és videó is készül, a vezetés végén pedig oklevelet és tankvezetői jogosítványt is kapsz, amit ha megmutatsz barátaidnak garantáltan megeszi őket a sárga irígység. Kattints ide az ajánlatért!

3. 75 lövés 6 különböző fegyverrel, Budapest bevárosában

loves.jpg

Vonzanak a fegyverek? Szeretnéd érezni a lőpor illatát? Lőttél már éles fegyverrel és szeretnéd újra átélni az élményt? Akkor a legjobb helyen jársz, hiszen Budapest belvárosában 75 lővés adhatsz le 6 különböző fegyverrel.

  • 10 lövés AK-47-tel,
  • 5 lövés S&W revolverrel,
  • 20 lövés Berettával,
  • 10 lövés Glock pisztollyal,
  • 15 lövés AR-15-tel,
  • 15 lövés Sig Sauer 552 puskával.

Kattints ide az ajánlatért!

 4. Sárkányrepülés Budapest közelében

motor-hang-gliders-avio-design-1.jpg

Ha hiányzik még a sárkányrepülés a bakancslistádról, itt az idő hogy bepótold ezt a hiányosságot. Nézd meg Budapestet madártávlatból egy tapasztalt pilóta segítségével, és éld át a repülés mámorát. Légi utadról igény szerint videót is készítenek. Kattints ide az ajánlatért!

5. Szágulás egy ralilegendával: AUDI S1 Gruppe B

audis1.jpg

Szelidítsd meg a raliversenyek legendás szörnyetegét az Audi S1-et! A Kakucs ringen most lehetőséged nyílik három körön át száguldozni és átérezni, és ahogy elönti a tested az adrenalin. A maximális biztonság érdekében természetesen kapsz egy rövid oktatást is és máris bőgetheted a motort. Kattints ide az ajánlatért!

6. Ferrari 458 Italia és AUDI R8 vezetés - közúton!

ferr.jpg

Érdekel melyik autó a gyorsabb a két szupergép közül? Vagy az, hogy melyik illik hozzád jobban? Most kipróbálhatod, közúti körülmények között az Audi R8-ast és a Ferrari 458 Itáliát is. 17-17 kilométeren keresztül hajthatod mind a két gépszörnyet és megtudod melyikkel tudsz jobb időt elérni. Kattints ide az ajánlatért!

7. Száguldás három izomautóval a Kakucs ringen

more1_original.jpg

Szereted a Halálos iramban filmeket? Megdobogtatja a szíved ha meghallod egy izomautó hangját? Ezt a programlehetőséged pont neked találták ki. Most öt körön át száguldozhatsz három amerikai autócsodával a Kakucs ringen és élvezheted a lóerők erejét. Kattints ide az ajánlatért!

  • Chevrolet Camaro
  • Dodge Challenger
  • Ford Mustang GT 2016

 

 

Szerző: DDViktor

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr7916189162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása