5 olyan nasi, amit fogyókúra alatt is ehetsz nyugodtan!

aug09

Fogyókúrát már szinte minden nő próbált már, még ha más-más szinteken is. A nyár a fürdőruha és a bikini időszaka, ezért egy picit talán mind jobban odafigyelünk mit is eszünk. Most a nasin sem kell törnöd a fejed, mert összeszedtünk Neked olyan ötleteket, ami egészséges és finom is!

color-1869132_960_720.jpg

Olvass tovább!

1.) Joghurtos fagyasztott áfonya

A nyári melegben nincs is frissítőbb egy fagyasztott joghurtos finomságnál, és ez még egészséges is!

Mosd meg az áfonyákat, keverd össze számodra tetszőleges joghurttal, aztán szemenként tedd őket sütőpapírra. Ez után fagyaszd le. A hűtőből kivéve roppanós, hideg, hűsítő finomságot kapsz!

Ha kemény diétát folytatsz este 6 után ne egyél szőlőt, és gondosan válaszd ki milyen joghurtból készíted.

2.) Banán sushi

Ha nem szereted a klasszikus sushi-t akkor se aggódj, semmi köze hozzá! :)

A diétás tortilla lapot megkened mogyoróvajjal (nem krémmel!), ráteszed a banánt és betekered. Ha ezt elvégod olyan lesz, mint a sushi és isteni finom!

bananka.jpg

3.) Alma szendvics

Fogod az almádat, jó nagy szeletekre vágod, ezeket megkened mogyoróvajjal és tetszés szerint tehetsz rá mazsolát, aszalt gyümölcsöt vagy magféléket!

4.) Zöldség mártogatós

Ha valami roppanósra vágysz, nem kell feltétlen a chipsért kapni! Próbálj meg répát, zellert összevágni, és ehhez mártogatóst készíteni! Egyszerű, gyorsan megvan és egészséges. Arról nem is beszélve, hogy hamar el is telít.

Zöldség mártogatós recept ötlet:

A tejfölbe nyomj bele egy gerezd fokhagymát, vágj hozzá egy kis friss petrezselyemzöldet és kész is!

zoldikek.jpg

5.) Gyümölcssaláta

Hidd el, ha a kedvenc gyümölcseid az asztalon hevernek kedved sem lesz a szénhidrát teli üres tápanyagtartalmú rágcsikhoz nyúlni. Szeleteld fel a kedvenc gyümölcseid és indíthatod is a filmet!

6.) Popcorn

Nem-nem! Nem a mikrós verzióról van szó. Ezt a fajta popcorn-t még olcsóbban el tudod otthon készíteni. Egy kis kókuszolajat tegyél a serpenyőbe, és ízesítsd ízlés szerint. Tehetsz bele fokhagymát, lime-ot, chilit, bármit! Dobd bele a kis kukoricaszemeket, és dobd rá a fedőt, Ha már egy jó adag kipattogott szedd ki őket, és várd meg amíg minden szem ki nem pattog. Így egészséges, finom ropogtatni valót kapsz!

popika.jpg

Neked melyik ízlett a legjobban? :)

Tetszett? Értesülj azonnal a legújabb cikkekről, és likeolj minket facebookon! :) 

Szerző: DD Barbi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr9312708210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása