10 bizarr tipp, amivel tényleg fogyhatsz

júl17

Nem is gondolnád mennyire egyszerű fogyni, ha odafigyelsz egy-két apróságra. A következő tippek segítségével csak úgy folynak rólad a kilók!

diet-398612_1280.jpg

Olvasd el őket!

1.) Ne félj a visszaeséstől!

Volt már veled olyan, hogy a diétád kellős közepén kiosonsz éjszaka a konyhába, és elkezded enni az egészségtelen, hízlaló kajákat? Ilyenkor nyugodj meg, lépj hátra kettőt és dobd le a bűnös falatokat! Csak mert bűnöztél egy kicsit még működik a fogyókúra, ha többet nem bűnözöl! 

2.) Figyelj az adagra!

Csak annyit tegyél ki a tányérodra, amiről tudod, hogy biztosan megeszed és jól fogsz lakni tőle. Semmi szükség egyéb adagra a tányéron, mert miután jóllaktál is eszed és eszed és eszed...

3.) Zavard össze a fejed!

Néha ülj ki tanulni a konyhába, vagy olvass ott. Enni pedig menj néha a hálószobába vagy az erkélyre. Így, ha a konyhában jársz, az agyad nem rögtön az evéssel fogja azonosítani. és nem fogod állandóan a hűtőt nyitogatni, ha arra jársz.

4.) Ne szabadulj meg a nyomoktól!

Ha csalsz, ne próbáld meg azonnal eltüntetni a szemed elől a vétked nyomait! Hagyd szem előtt, hogy lásd mennyit ettél, és hogy jól vagy lakva, több ételre nincs szükséged.

5.) A "feneketlen tányér"

Kutatások azt bizonyítják, hogy nem addig eszünk, amíg jól nem lakunk, hanem addig, amíg a tányérunkban van valami. Emiatt cseréld le a tányérokat kisebbekre, így tudsz játszani az adagokkal!

6.) Társaság

Ha egyedül eszel kb. 30%-al csúszik le kevesebb a torkodon azzal összevetve mennyit eszel ha van társaságod. Arról nem is beszélve, hogy más emberek társaságában hamarabb kerül elő a nasi is.

VH1 vh1 diet basketball wives cheetos GIF

7.) Használj bevásárló listát!

Bár ma már nem menő papírkával vásárolni nagyon fontos szerepe van! Ha logikusan mész le vásárolni, és tudod mire van szükséged az elkövetkezendő időben, akkor nem fogsz mindent bedobálni a kosaradba ami "lehet, hogy kelleni fog".

8.) Dugd el a rágcsákat

A lakás legnehezebben elérhetőbb kis sarkába dugd el az összes nasit, hogy minél nehezebb legyen elérni, és minél nehezebben vedd rá magad az evésre.

9.) Mindent rágj meg rendesen!

Ha minimum 32-szer megrágod az étel minden egyes falatját sokkal teltebbnek fogod magad érezni, mintha csak lenyelted volna minimális rágással. Arról nem is beszélve, hogy a gyomornak is sokkal jobb.

10.) Reggel ne sajnáld a kalóriákat

A reggeli a legfontosabb étkezés a nap, ezért nyugodtan egyél ilyenkor szénhidrátot, hiszen nap közben ezeket elégeted és feltöltöd a készleteid.

bannercsih.jpg

Tetszett? Értesülj azonnal a legújabb cikkekről, és likeolj minket facebookon! :) 

Szerző: DD Barbi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr9612654435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása