4 izgalmas Disney tény, amibe biztos nem gondoltál bele

jún30

A Disney hercegnők nem csak a kislányok, de szinte mindenki nagy kedvencei. Nagyon régóta tanítják a jó modort, az önzetlenséget és a kedvességet a nagyvilágnak. Van azonban pár dolog, amit biztosan nem vettél észre akkor sem, ha már többször láttad őket...

 disney parody aladdin sleeping beauty disney princess GIF

Hogy miket? A cikkből kiderül!

1.) Hófehérke mindössze 14 éves!

A legelső Disney hercegnőnk bizony a legfiatalabb is, mindössze 14 évével. Ahhoz képest, hogy még "csak" egy fiatal tinédzser elképesztő bátorságról és kedvességről tesz tanúbizonyságot. A naivsága egy kicsit talán árulkodó.

 disney snow white disney princess fairy tale GIF

2.) Csak Tianának vannak gödröcskéi

Ez nem elképesztő szenzáció, de nagyon érdekes, hogy mindössze egy hercegnőnk rendelkezi mosolygödröcskékkel, miközben a való életben rengeteg szerencsés lány a birtokában van. 

 cartoons & comics shrug secret haters shrugging GIF

3.) Csipkerózsika mindössze 18 percet szerepel a mesében!

Az egyik kedvenc hercegnőnk rekord mennyiséget tölt a vásznon - hátulról. 18 sornyi szövege és 18 percnyi képkockán láthatjuk teljes pompájában. Ez a pár perc is elég volt neki ahhoz, hogy a szívünkbe zárjuk. :)

 disney sleeping beauty GIF

4.) Csak Pocahontasnak van tetkója - legalábbis csak rajta látni 

Pocahontas az egyik legszívósabb hercegnőnk, onnan is látszik hogy ki van varrva. A válla alatt látható motívum nem csak henna! 

 wind pocahontas windy windy day hair in the wind GIF

Értesülj azonnal a legújabb kezelésekről, és likeolj minket facebookon! :) 

Szerző: DD Barbi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr6212630703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása