5 anyák napi ötlet, ami jobb, mint a virág

máj02

Lassacskán itt az év második legszebb "ünnepe", az anyák napja. Kortól függetlenül ilyenkor mindenki lázasan elkezd ötletelni, hogy vajon mit is adhatna a világ legfontosabb emberének, az édesanyjának.

heart-1376396_1280.jpg

Hoztunk most pár tippet, ha valami különlegessel szeretnél előrukkolni az idei évben! Nézd meg!

Anya csak egy van. Mindig számíthatunk rájuk, óvnak és vigyáznak ránk, még akkor is mikor mi már úgy érezzük felnőttünk. Ezt a gondoskodó és odaadó szeretett nem tudjuk visszafizetni nekik, mégis egy kis figyelmesség és ajándék segítségével mosolyt csalhatunk az arcukra. Hoztunk pár tippet, ami talán kicsit több, mint egy szál virág! 

1. Csajos wellness 150 percben! 

1200_sablon_52_1.jpg

Ajándékozd meg édesanyád 2 és fél óra pihenővel, mert most ráadásul egy barátnőjét, esetleg édesapád is magával viheti! Klassz, nem? Feltöltődés 90 perces páros szőlőmagolajos masszázzsal, mialatt bőrüket maszkkal vagy pakolással kényeztetik! Majd ezután még 1 órás lazítás a finn szaunában! Kellemes kikapcsolódás a Diamond Masszázs Stúdióban! 

AJÁNLAT ITT!

2. Rejtett elegancia szépségkosár 4 kezeléssel – gyantázás, arctisztítás, szőlőmagolajos masszázs!

lead_original-_4_1.jpg

Bűvöld el anyukád ezzel a kényeztető, 4 kezelésből álló rejtett elegancia csomaggal. Teljeskörű arctisztító kezelés, teljes test gyantázása, szemöldök szedés-festéssel és 60 perces szőlőmagolajos masszázs. Kényeztetés felsőfokon!

ITT tudod megnézni!

3. Luxus szépülés felsőfokon - csodás megjelenés 8 kezeléssel, az imádott Nőknek!

lead_original_6_1.jpg

Meglepnéd anyukád valami különlegessel? Ne gondolkozz tovább, a Diamond Szépségstúdió most tálcán hozta a megoldást! Minek is örülhetne jobban egy Nő, mint egy kényeztető, csajos napnak, ahol csak Ő van középpontban? Ugye? 8 kezelésből álló ajándékcsomag az imádott Nőknek, IDE KATTINTVA!

4. Kényeztető masszázs csomagok a DiamondDeal oldalán! 

blogfoto.jpg

Ajándékozz felfrissülést, megújulást annak a személynek, aki a legfontosabb a számodra a világon, így biztos lehetsz benne, hogy még nagyon sokáig veled marad! Szemezgess a DiamondDeal szuper masszázs csomagjai és több alkalmas bérletei között, IDE KATTINTVA! 

5. Vedd meg a világot 10.000 Ft értékű DiamondDeal ajándékkártyával!

lead_original.jpg

Ha még mindig nem tudod, mit is ajándékozz, lepd meg anyukád ezzel a 10.000 Ft értékű DiamondDeal plasztik kártyával, amivel ő saját maga választhatja ki, hogy mely népszerű szolgáltatást szeretne igénybe venni! Szépségápolás, vagy felfrissülés? Mindegy! IDE KATTINTVA megnézheted, mit is takar pontosan ez a plasztik ajánlat! 

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :) 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr6412474531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása