Húsvéti kikapcsolódás filléres áron

ápr03

Lassacskán itt a húsvét, azonban nem mindenki szereti otthon, a négy fal között tölteni az ünnepet. Egyrészt a sürgés-forgás, sütés-főzés és készülődés miatt, másrészt a kölni áradat miatt. No igen, valljuk be kedves hölgyek, hogy a hajmosás sokunknak amúgy sem tartozik a kedvenc rituáléink közé, hát még, ha 6 féle kölnivel be is büdösítik...

blogfokep_33.jpg

Egy szó, mint száz, hoztunk pár remek wellness hétvégét, ahol elbújhattok a locsolkodók elől! 

I. 3 nap/ 2 éj szolnoki wellness pihenés, választható ellátással a Hotel Tisza***-ban, 2 fő részére

lead_original_7.jpg

Itt a csodálatos tavasz! Töltsetek el ketten 3 felejthetetlen napot Szolnokon, élvezzétek a Hotel Tisza*** vendégszeretetét! Kapcsolódjatok ki a szálló saját wellness részlegében és töltődjetek fel gyógyító termálvizében! 3 nap/ 2 éj szolnoki wellness pihenés, választható ellátással, 2 főre!

AJÁNLAT ITT! 

II. Húsvéti pihenés 4 nap/ 3 éjszakára 2 főre wellness-szel, reggelivel a Hotel Tiszában*** LAST MINUTE!

blogfokep2_1.jpg

Megérkezett a tavasz, s hamarosan itt a Húsvét is! Kapcsolódjatok ki hangulatos környezetben és élvezzétek a Hotel Tisza*** Szolnok vendégszeretetét! Töltődjetek fel a szálló saját wellness részlegében és élvezzétek a gyógyító termálvizet! 4 nap/ 3 éjszakás húsvéti wellness pihenés, svédasztalos reggelivel, 2 fő részére!

IDE KATTINTVA TUDOD MEGNÉZNI AZ AJÁNLATOT! 

III. 3 nap/2 éj 2 főre félpanziós ellátással az Arborétum Hotel*** Harkányban! 

lead_original_8.jpg

Elmenekülnétek a dolgos és szürke hétköznapok elől? Egy csodás kikapcsolódás és pihenés vár rátok! Pakolj be mindent, üljetek be az autóba és irány Harkány! Az Arborétum Hotel*** kellemes, mesés környezetben várja a pihenni és feltöltődni vágyókat! 

MEGNÉZEM! 

IV. 3 nap/ 2 éj szállás, félpanzióval a Hotel Bonvino Wine&Spa-ban, Badacsonytomajon, hétvégén, 2 fő részére! 

hotelbonvinowinespa.jpg

Lenyűgöző környezetben, igényes szállodában, kiváló borokkal és szinte a Balaton partján van lehetőségetek relaxálni és megerősíteni kapcsolatotokat, amelyhez teljes wellness részleg használat tartozik + számtalan egyéb extra. Töltsetek el 3 nap/2 éjszakát a Hotel Bonvino Wine & Spaban, a Badacsony szívében, hétvégéken, most hihetetlen kedvezménnyel! 

SZERETNÉM LÁTNI!

V. Romantikus kikapcsolódás a Balaton-felvidéken! 5 nap /4 éj reggelivel 2 fő részére a Villa Fiorében!

lead_original_9.jpg

Olyan helyet kerestek, ahol nem kell minden nap hallgatni az autókat, a dübörgő bulikat és egy kis meghittségre vágytok, idilli környezetben, távol mindentől? Akkor a legjobb helyen jártok! A DiamondDeal hihetetlenül kedvezményesen hozott egy 5 nap/4 éjszakás kikapcsolódást a Balaton-felvidéken. 5 nap /4 éj reggelivel 2 fő részére a Villa Fiore Resort and Spa-ban! 

ÉRDEKEL! 

Nézz be a DiamondDeal oldalára, találsz még pár klassz utazás ajánlatot ott is! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr5612398233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása