Ajándék ötletek Nőnapra

feb23

A nemzetközi nőnap március 8-án van, ekkor ünneplik a nők az élet minden területén való helytállását. Hogy ki tudd fejezni tiszteletedet egy nő iránt, lepd meg egy figyelmes ajándékkal!

sevdaabdullayeva_1.jpg

Összeszedtünk pár ötletet, amivel meglepheted az anyukád, a párod, nagymamád! Tippek a cikkben!

1. Csajos wellness 150 percben! 

1200_sablon_52.jpg

Ajándékozd meg párodat és a tesóját, anyukáját 2 és fél óra pihenővel! Feltöltődés 90 perces páros szőlőmagolajos masszázzsal, mialatt bőrüket maszkkal vagy pakolással kényeztetik! Majd ezután még 1 órá lazítás a finn szaunában! Kellemes kikapcsolódás a Diamond Masszázs Stúdióban! 

AJÁNLAT ITT!

2. Rejtett elegancia szépségkosár 4 kezeléssel – gyantázás, arctisztítás, szőlőmagolajos masszázs!

lead_original-_4.jpg

Bűvöld el Kedvesed, anyukád vagy barátnőd ezzel a kényeztető, 4 kezelésből álló rejtett elegancia csomaggal. Teljeskörű arctisztító kezelés, teljes test gyantázása, szemöldök szedés-festéssel és 60 perces szőlőmagolajos masszázs. Kényeztetés felsőfokon!

ITT tudod megnézni!

3. Ajándékcsomag imádott hölgyeknek 5 szolgáltatással - kozmetika, szemöldökszedés-festés és masszázs!

lead_original_5_1.jpg

Kényeztesd a női családtagokat ezzel a komplett testet-lelket szépítő csomaggal. 6 szolgáltatás egy csomagban! Komplett arcfiatalítás gyémántfejes mikrodermabárzióval, mezoterápiával, arcmasszázzsal, szemöldökszedéssel és téli feltöltő relaxációs mézes masszázs 90 percben...

VEDD MEG MOST ITT!

4. Gondoskodó csomag masszázzsal, mezoterápiás arckezeléssel és ápolással! 

1200_sablon_53.jpg

A Diamond Masszázs Stúdió ápoló csomagjával most egy valódi kényeztető csomagot adhatsz az imádott Nőnek: 90 perces masszázs választható olajjal és kozmetikai arc-, nyak- és dekoltázskezelés mezoterápiával.

NÉZD MEG ITT, MI EZ!

5. Luxus szépülés felsőfokon - csodás megjelenés 10 kezeléssel, az imádott Nőknek!

lead_original_6.jpg

Meglepnéd a család Hölgy tagjait? Ne gondolkozz tovább, a Diamond Szépségstúdió most tálcán hozta a megoldást! Minek is örülhetne jobban egy Nő, mint egy kényeztető, csajos napnak, ahol csak Ő van középpontban? Ugye? 10 kezelésből álló ajándékcsomag az imádott Nőknek, ITT!

Ha ez nem lenne elég, nézz be a DiamondDeal oldalára, akad egy pár klassz Nőnapi ajánlat náluk! KATT IDE!

 

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :) 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr412285179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása