8 dolog, amit az ÉRETT férfiak NEM tesznek

feb03

El tudod képzelni, hogy egy férfi valaha is felnő? Mondjuk, az anyukája szemében és egy nem hozzá illő és méltatlan kapcsolatban nyilván nem fog, de nézzük meg, mi van, ha az ember fiának benő a feje lágya!

blogfokep2.jpg

8 olyan dolgot mondunk, ami arra utal, ha a pasi felnőtt  - azon felül, hogy elmúlt 40 - és mik azok a dolgok, amiket egy érett férfi nem tesz!

1. Egy érett férfi NEM kritizálja a kinézeted!

"Miért nem szőkíted be a hajad édes? Nem akarsz nagyobb ciciket csináltatni?" Na, ezek azok a kérdések és dolgok, amikor menekülőre foghatod! Egy érett férfinek ugyanis pont úgy vagy jó, ahogy vagy!

2. Nem sérti meg a személyes tered

Ha egészséges kapcsolatban vagytok, senki nem nyomoz a másik után, például a Facebook és SMS üzeneteit nem lesi percenként, vagy nem "hisztizik" - IGEN! Ismerünk hisztis pasikat! , - ha az Instagramon bekövetsz egy személyi edzőt. 

3. Nem keresi a problémát

Tinédzserkorban nyilván mennek a féltékenykedések és az oda-vissza harcok, de egy felnőtt férfi előbb megpróbálja megoldani a problémát, ha van. És ha van, nem kikerüli és elfut előle... 

4. Nem emojikkal mutatja ki az érzéseit 

Néhány pasi sajnos képtelen az érzelmek kimutatására - már ha vannak neki -, de akinél előfordul, hogy szerelmes lesz szíve hölgyébe, a Messengeren és egyéb kommunikációs csatornákon emojikkal fejezi ki az érzéseit, legyenek azok negatívak vagy pozitívak. Egy felnőtt férfi felhív, elmegy Hozzád és elmondja! 

5. Nem a "máról holnapra" elven él

Ha elmentek egy étterembe, nem azt fogja nézni, hogy most vajon ez a pezsgő milyen drága lesz és inkább átmentek egy gyorsétterembe, hanem bármit megad, hogy Te jól érezd magad. Mert fontos vagy neki. 

6. Első vagy a fontossági sorrendjében

Természetes, hogy minden hím olykor-olykor kimenőre megy a haverokkal, söröznek, pókereznek, stb. DE! Az érett férfi életében Te leszel az első helyen és nem az, hogy elmenjen berúgni péntek este...

7. Egészséges a kapcsolata az anyukájával 

Az érett férfi jellemzője, hogy nem rohan az anyjához, ha összevesztek, vagy azért, mert ő még mindig jobban főz esetleg, mint Te. 

8. Tisztel és soha nem ütne meg! 

Az a férfi, aki kezet tud emelni egy nőre és ordít vele, ne is nevezzük embernek... Egy érett férfi tiszteli a Nőt, akivel együtt van és soha, még csak gondolati szinten sem jut eszébe felpofozni! 

Nézz be a DiamondDeal oldalára, akad egy pár klassz ajánlat náluk! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr8412180614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása