Tündéri farsangi jelmezek kislányoknak

jan23

Az oviban, suliban rendszerint tartanak farsangi bulikat és Neked mindig fejtörést okoz, hogy vajon mibe öltöztesd fel a gyereket, ami tetszik neki és még jól is érzi majd magát benne? Ha még híján lennél az ötleteknek, mutatunk most 5 tüneményes kislányjelmezt, ami biztos siker lesz! 

befunky_collage_7.jpg

Kérdezd meg a csöppséget, mit is szeretne! Ötletek a cikkben!

A kislányok kedvencei általában a hercegnők, pillangók és boszorkányok. Ha már Te is unod a huszonnyolcadik hercegnő, pillangó vagy boszi jelmezt elkészíteni, akkor itt van most pár aranyos ötlet, amikből válogathattok, gyorsan elkészíthető és tuti sikere lesz a csemetédnek. 

1. Piroska

Piros ruhácska, piros masni, piros felöltő és az elmaradhatatlan uzsonnás kosárka. Tutira imádni fogják a jelmezbálon!

1_17.jpg

2. SuperGirl - avagy Superman kis barátnője

Egészen trendi és menő lesz az idei farsangi buli, ha kislányod SuperWomanként jelenik meg. Ugye?

9473e14873e5ff304ea6daae6a4bd81d.jpg

3. Batgirl

Meséknél, filmeknél maradva, Batman mintájára elkészíthetitek Batgirl jelmezét. A rózsaszín tüllszoknyás denevérlány egyszerűen ellenállhatatlan.

5_9.jpg

4. Kis katicabogár 

A gyerkőcök általában magát a kis élőlényt imádják, piros színe és fekete kis pöttyei miatt. Varázsold egy pillanat alatt őt is tündéri kis pettyes katicabogárrá!  

dbb082adedf5fa0905b2ff0a2078edf8.jpg

5. Farmerlány

A vagány kislányok újabb jelmezötlete ez a farmerlány-ruci. És mi kell hozzá? Kalap, kendő, és a már használhatatlan rongyokból összeállított, nagyon is használható szoknyácska.

4_11.jpg

+1 Frédi és Vilma

Ha van olyan anyuka ismerős az ovis csoportból vagy a sulis osztályban, aki szintén nem tudja, milyen jelmezt találjon a gyereknek, meg is beszélhettek egy közös mókázást: Frédi és Vilma jelmezeit egyáltalán nem nehezek elkészíteni, költséghatékonyak is és valószínűleg jól is fogják magukat érezni benne a gyerekek.

1bd126779d451e83168663922b778983.jpg

(Forrás: Pinterest)

 

Nézz be hozzánk, akad egy pár klassz ajánlat Nálunk! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr1912147553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása