Ezt vedd a pasidnak karácsonyra - 4 TIPP

nov24

Villámsebességgel közeledik a karácsony és lassan már gondolkodnunk kell, hogy kinek mit ajándékozzunk. Nincs olyan férfi, aki ne szeretné a kényeztetést, egy jó masszázst, vagy a jó autókat. Ugye-ugye?

1200_sablon_48.jpg

Adunk néhány tippet!

1. Exkluzív ajánlat! 3x90 perces gyertyafényes páros masszázscsomag 2 óra wellness-szel, pezsgővel és csokival!

Egy romantikus, páros masszázsnak valószínűleg Ő is örülne, hiszen a páros kényeztetés mindenkinek örömet okoz! Így nemcsak a párod, Te is kikapcsolódhatsz, vele együtt! Az ajánlatot ITT TUDOD MEGNÉZNI!

2. Oxigenizáló arckezelés férfiaknak ultrahangos kezeléssel és arcmasszázzsal! Ápolt, hidratált bőr - az ünnepekre is! 

Valószínűleg vannak olyan férfiak, akiknek fontos az ápolt, igényes megjelenés és a kis szépségápolási csomagoknak ők is ugyanúgy örülnek, ahogy Te szoktál! A férfiaknak szóló ajánlatot ITT NÉZHETED MEG!

banner-1244553_1280.jpg

3. Ferrari F430 - élményvezetés a Hungaroringen!

Melyik férfi szívét ne dobogtatná meg 520 lóerő? Főleg, ha azt piros szalaggal vagy masnival díszíted és ajándékba adod! Lopd a szívébe magad! AZ AJÁNLAT ITT! 

4. És még egy közös élmény: Karácsonyi wellness pihenés Keszthelyen! 3 nap 2 éj tele élményekkel 2 fő részére! LAST MINUTE!

Karácsony a családdal, de máshogy, mint eddig! Tegyétek emlékezetessé az ünnepet Keszthelyen, töltsetek 3 napot, 2 éjszakát a Tokajer Wellness Panzióban pazar ellátással! Wellness, hévízi tófürdőzés, kastély látogatás, a környék legbőségesebb svédasztalos reggelije és persze számtalan élmény vár rátok! MEGNÉZEM! 

Ha MÉG TÖBB KARÁCSONYI TIPPET szeretnél, IDE KATTINTVA BENÉZHETSZ a DiamondDeal oldalára! Csillogó ajánlataik vannak! 

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

 

 

 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr7711994850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása