5 dolog, amire a kutyád tanít!

sze22

Akinek nincs házikedvence, az nem tudja igazán, milyen is a valódi szeretet és a hűség. Most sokan mondhatják azt, hogy a család, meg a barátok, a párja irányába is szeretettel viseltetik az ember és persze, ez így is van és természetes, de azt szokták mondani, hogy a kutyáktól azért lenne még mit tanulnia az embernek. 

pexels-photo-59523.jpeg

Valljuk be, talán ez a kijelentés igaz is... Na de jöjjön most 5 dolog, amire a kutyád taníthat!

1. Hűség 

Az első és legfontosabb dolog, amit érdemes megtanulnunk a kutyánktól, az a hűség. A jó és a rossz pillanatainkban is velünk vannak. Ők azok, akik akkor is velünk vannak, amikor egyedül vagyunk és magányosnak érezzük magunkat. 

2. Szeress feltétel nélkül!

Arra tanítanak, hogy szeress mindenkit, aki körülötted van és tisztelj mindent, ami körülvesz Téged! 

3. Ne ítélj külső alapján!

Mindenféle előítélet nélkül közeledj azokhoz, akiket még nem ismersz. Nem számít milyen vallású, etnikumú, kinézetű a másik, fogadd megértéssel és szeretettel!

1437654192.jpg

4. Fogadd el magad!

Nem számít, milyen magas, vékony, molett, vagy akár beteg vagy. Ez a Te életed, ez vagy Te, éld úgy, hogy mindenből kihozd a legjobbat!

5. Megbocsátás

Nem számít, ki mit tett veled és mennyire bántott meg. A kutyák elfelejtik, hiszen a feltétel nélküli szeretet és megbocsátás élteti őket aziránt, aki fontos a számukra! Ez pedig Te vagy! Bocsáss hát meg Te is annak, aki megsértett, hiszen a harag sosem jó tanácsadó! 

(Forrás: Ozock)

Nézz be hozzánk, akad egy pár klassz ajánlat Nálunk is! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr9311735249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása