Hogyan készíthetsz masszázsolajat házilag?

sze07

Egy illóolajos masszázs azon kívül, hogy pihentet, a bőröddel is csodákat tesz. Saját magad készítenéd a masszázsolajat? Figyelj oda a megfelelő összetevőkre, nem is gondolnád, milyen sokat számít!

masszazsolaj.jpg

Nézd meg ennek a kímélő masszázsolajnak a receptjét és már hozzá is foghatsz!

Egy masszázs nem csak a hozzá használt olaj illatával varázsol el, hanem nagyon sokat tesz immunrendszerünk megfelelő működéséért is. Ezt pedig az alaposan megválogatott összetevőinek köszönhetjük.

Hozzávalók

  • 10 ml szőlőmagolaj
  • 5 csepp teafaolaj
  • 5 csepp eukaliptuszolaj
  • 3 csepp borsmenta olaj
  • 1 csepp fahéjolaj
  • egy légmentesen zárható üveg

Elkészítés

Az összes olajat öntsük össze a zárható üvegben, majd egy fa pálcikával vagy egy kanállal keverjük kicsit össze a hozzávalókat. A bázisolajul szolgáló szőlőmagolaj remekül táplálja a bőrt és segít annak feszességét megőrizni, míg a többi illóolaj fertőtlenít, tisztítja a légutakat és a nyirokkeringést is revitalizálja. A kész olajból alkalmanként 1-2 evőkanálnyit dörzsöljünk be a mellkas és a hát bőrébe.

(Forrás)

Szerző: DD Tomi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr6811684343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása