Csodakrém 2 összetevőből, a ráncok ellen!

aug04

Rengeteg féle-fajta kence létezik már, ami ígér szépet és jót a ráncok, a striák és egyéb bőrproblémák ellen, amelyek bár tartalmaznak aloe verát és kókuszolajat, emellett azonban sajnos a legtöbbjükben rengeteg káros és fölösleges összetevő is van. 

1200_sablon_kisbubi-oldalt.jpg

Mutatunk most egy olyan 2 összetevőből álló krémet, ami jó a ráncok, a különféle bőrproblémák, de még a striák ellen is!

Habár az aloe vera és kókuszolaj már önmagukban használva is rengeteg jótékony hatással lehetnek a szervezetre, együttesen szinte bármi kezelhető velük!

Az aloe vera hatékonyan enyhíti az égést, bőrirritációt, hidratál, emellett segít eltüntetni a striákat, öregedési foltokat, egyszóval megújítani a bőrt. A kókuszolaj mélyen hidratál, lelassítja a bőröregedést, ezenkívül erős antibakteriális hatású. Rendkívül sokféleképpen felhasználható, akár sminklemosó, masszázsolaj, vagy hajpakolás formájában is. Ha ezt a két hozzávalót megfelelően kombináljuk, olyan krémet készíthetünk belőlük, ami eltünteti a striákat, öregedési foltokat, pattanásokat és hegeket, valamint enyhít gyakorlatilag bármilyen bőrirritációt.

Íme a csodakrém hozzávalói: 

 

  • 1/2 csésze extraszűz kókuszolaj
  • 1/3 csésze aloe vera gél (ezt a növényből könnyen kinyerheted, de bioboltban is megvásárolható)
  • Néhány csepp illóolaj (választható)

 

crema-reductora-casera-aloe-vera.jpg

Egy botmixer, vagy egy turmix segítségével keverd össze a kókuszolajat és az aloe vera gélt, végül adj hozzá néhány csepp illóolajat. Ha teafa olajat használsz, fokozhatod a krém fertőtlenítő hatását. Hidratálókrémként fürdés után alkalmazd, ha pedig sebkezelésre szeretnéd használni, mindig tisztítsd meg az érintett területet, mielőtt felkennéd.

(Forrás: waytonaturelife.com)

Nézz be hozzánk, van nálunk is pár klassz ajánlat! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr288943804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása