Hibák, amiket ne kövess el, ha önbarnítót használsz..

jún22

Ha még az igazi strandszezon előtt gyorsan szeretnél lebarnulni, a szolárium mellett esetleg még a barnítókrémek használata is jó megoldás lehet. Azonban nem olyan egyszerű szép eredményt elérni velük, hiszen hallottunk már olyat, hogy okker- és narancssárga, esetleg foltos színeket kaptunk...
self-tan-tips.jpg
Összegyűjtöttük a leggyakoribb hibákat, hogy egyenletes színt kapj a végén.

1. Csak azokra a területekre viszed fel, amik látszanak


Óriási hiba! Ugyanis nem járhatsz egész héten ugyanolyan, vagy ugyanazokban a ruhákban, ezt Te is tudod nyilván.. Ráadásul ha egyenletesen, mindenhol barna a bőröd, még vékonyabbnak is tűnhetsz!

2. Túl gyakran és sokat használod


Az eredmény itt szokott átcsapni narancssárgába és így leginkább umpalumpának fogsz kinézni.. Ha ebbe a hibába estél, babaolajjal kend be a tested, hagyd magadon 10 percig, aztán vegyél egy forró fürdőt. Így pár árnyalattal világosodni fog a szín.

3. Rögtön utána víz ér..


Legalább 6-7 órán keresztül nem szabadna fürdened, mivel így eltávolítod az önbarnítót.

ludivine-sagnier-feet-at-outdoor-swimming-pool-comfort-to-heart-sexy-women.jpg

4. Nem egyezik az arcod és tested színe


Talán az arcbarnítás egyszerűbb és mivel itt rövidebb ideig tart bekenni magad, többször is elvégezheted. Azonban így elüt majd a fejed és a tested többi része egymástól. A legjobb, ha az egész tested egyszerre barnítod.

5. A bőrhibák elfedésére használod


Az önbarnítótól egységesebb lesz a bőröd színe, de a sötétebb foltok nem maradnak rejtve, sőt, még feltűnőbbek is lehetnek.

Nézz szét a DiamondDeal ajánlatai között, hátha találsz valami kedvedre valót! KATT IDE! 

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :) 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr1008832584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása