Őrülten jó frizurák hajtetoválással!

ápr09

Szeretnél valami igazán ütős frizurát a nyárra? Akkor már nem árt most nézegetni a fazonokat, mert nem kevésből választhatsz! Most a hajtetoválást ajánljuk nektek, de vigyázat! Csak a legvagányabbaknak! :)

main.jpg

A hajtetoválást nem egyszerű elkészíteni, de egy igazán ügyes kezű fodrász némi fantáziával megáldva, természetesen bármikor a hajadba varázsolja a megálmodott ábrát. Lehet játszani a hajhosszal, a színnel, egyszerűbb vagy egészen részletgazdag képet készíteni a frizkódba, tényleg csak az ügyesség és a képzelet szab határt! Egészen őrült trend a hosszúra hagyott haj alá mintát vágatni, és ilyenkor csak felfogott haj esetén látszik a hajtetoválásod.

Igyekszünk pár ötletet is adni, de mindenképpen arra biztatunk, hogy hagyatkozz nyugodtan a fantáziádra, hogy minél egyedibb légy!

A képre kattintva galéria nyílik!

Ha szeretnél ilyen hajat, csak kattints ide, és garantált, hogy tiéd lesz a legextrémebb frizura idén! ;)

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr838581466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása