Karácsonyi masszázs finomságok – nem csak ínyenceknek!

dec12

Érintéssel a gyógyulásért! - Hiszen az érintés életszükségletünk, ami biztonságérzetet, melegséget, energiát és erőt ad.

_7f305348e841ec245af8642bf5808ef8fe96b92fd2293b6f6c_pimgpsh_fullsize_distr.jpg

A masszázs gyógyító ereje a testre & lélekre egyaránt jótékony hatást gyakorol! 
Többek között megindítja az öngyógyító folyamatokat a szervezetben, mindemellett ellazít és pihentet. Az ízületeidnek és az izmaidnak kimondottan jót tesz az átmozgatás és ezeknek hatására fájdalmaid garantáltan enyhülésnek indulnak.

A masszázs lélekre kifejtett ereje természetes módon hat az idegrendszeredre, az tuti, hogy a stresszt elfelejtheted! Lemondhatsz a macskagyökér és a mindenféle gyógynövény tartalmú „nyugi bogyókról” mert mindössze amire szükséged van, az egy hangulatodnak megfelelő, gyógyító masszázs különlegesség!

Mindenképpen fontos, hogy csak profi, szakemberekre bízzuk magunkat, előtte beszámolva arról, hogy testünk mely területén kínoz igazán a fizikális fájdalom.  A masszázsok számos fájdalomra megoldást nyújthatnak, viszont itt is fontos a rendszeresség. Gondolj csak bele, a kocsidnak is adsz olajat, a szervezetedet is különösen fontos feltankolni a megfelelő vitaminokkal, és az ízületeidre is rá fér a megfelelő karbantartás! Hiszen egész nap jössz- mész, dolgozol, rohangálsz, a gyerkőc után szaladgálsz és természetesen mindezek igénybe vesznek Téged is, ahogy mindenkit!

Ha hiszed, ha nem amennyiben alvászavarral küzdesz vagy sokat idegeskedsz mostanság, azon hogy mi legyen a karácsonyi menü és mindenkinek megfelelő ajándékkal készülj így az ünnepek közeledtével, ez esetben elég lenne csupán néha pár „nyugis óra” egy speciálisan neked való, ellazító masszázzsal, amellyel kiküszöbölhetnéd a fájdalmat, a stresszt és nyugodtan alhatnál.

De egyébként is..
Miért gondolkodnál tovább a megfelelő karácsonyi ajándékon? Ajándékozz a fa alá masszázscsomagot és válogass kedvedre, a LOMI-LOMI, a csokoládés, a narancsolajas, a shea vajas, a páros masszázsok vagy bármilyen masszázs specialitás közül és lepd meg szeretteidet, barátaidat  felüdüléssel, aminek garantáltan örülni fognak!

Válogattunk Neked pár különleges masszázst, amelyekhez ráadásul hihetetlenül kedvezményesen juthatsz hozzá a diamonddeal.hu oldalon:

Mennyei Dolce Vita masszázs, pezsivel és fenséges csokival pároknak!

Pároknak: Csoki mámor, lávakővel indiai ayurvédikus masszázsban

Sauna? Jacuzzi? Lávaköves masszázs? Kettesben vagy akár baráttal? IGEN!

Exkluzív ajándék masszázscsomag pároknak, gyertyafénnyel, wellnessel és zamatos pezsgővel!

Masszázs kavalkád a cseresznye, a jázmin és a jojoba kényeztető erejével!

Kihagyhatatlan 60’ perces mangó-barackos gyógymasszázs !

Szerző: indijanmac

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr958164094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása