A csoki, ami még a bőrödnek is jót tehet

ápr27

Sokmindent hallottunk már a csokiról, például, hogy serkenti a memóriát, okosabb leszel tőle, vagy megnyugtat, most azonban itt a csoki, ami még a bőrnek is jót tehet! Eddig a magas kalóriatartalom mellett sokakat az is visszatartott a csokievéstől, hogy az édesség többnyire pattanásos bőrt…

Tovább »
Szerző: DDEszter

Karamellizált kalács, forró eperrel, krémsajttal - Széll Tamástól - videóval!

ápr26

Egy igazi ínyencséget hoztunk édesszájúaknak, Széll Tamástól, ha még nincs meg a desszert délutánra, vagy egy jó baráti összeröffenésre!  Nézd meg, olvasd el, csináld meg!

Tovább »
Szerző: DDEszter

7 bőrápoló trükk modellektől - tanulj profiktól!

ápr25

Rengeteg szépségápolási tanács és trükk kering ma már a neten és az éterben, most azonban modellek osztották meg kedvenc bőrápolási praktikájukat!  Olvasd el!

Tovább »
Szerző: DDEszter

Striák, megereszkedett pocak - Disney-hercegnők szülés után

ápr25

A Disney hercegnőket már ezerféleképpen elképzelték és lerajzolták, megálmodták, most ismét készült egy remek képsorozat, hogy milyenek lennének a szülés után.  Érdekel Ariel megereszkedett pocakkal, striákkal? Nézd meg!

Tovább »
Szerző: DDEszter

Megérkezett 2017 legújabb köröm trendje: itt a hableány manikűr!

ápr25

Ki ne szeretné a nyarat, a víz-és tengerpartot és mindent, ami ehhez kapcsolódik? Lassacskán végre kifeküdhetünk majd a partra napozni, csobbanhatunk a vízben, de addig is fokozhatjuk a nyári hangulatot egy igazán sellős manikűrrel. Nézd meg 2017 legújabb, legcsajosabb köröm trendjét! 

Tovább »
Szerző: DDEszter

Kristálygyógyászat - női panaszokra

ápr24

Mivel mindig az egyensúlyt keressük, így az egyensúlyra törekszik a kristályokkal történő gyógyító erő is – gondoljunk csak a folyadék háztartásunkra vagy az ásványi anyagok szervezeten belüli eloszlására- ez mind összefügg egymással, de a cél mindig a harmónia megteremtése. A kristályterápia…

Tovább »
Szerző: DDEszter

Mellnagyobbítás otthon? IGEN!

ápr24

Ha követed a beauty-trendeket, akkor már biztos hallottál a testkontúrozásról, de ami ennél sokkal menőbb most, az a dekoltázskontúr. S hogy mégis mi a jó ebben? Hidd el, van létjogosultsága ennek az új őrületnek. Olvasd el mi is ez! 

Tovább »
Szerző: DDEszter
süti beállítások módosítása