Így dekoráld a lakást húsvétra

ápr07

Általában minden ünnep jó ok arra, hogy feldobjuk kicsit a lakásunkat, színesebbé varázsoljuk kint és bent is. Hoztam már csodaszép és ötletes kültéri dekorációt, ha húsvét előtt díszíteni támad kedved! Nézd meg!

Tovább »
Szerző: DDEszter

8 illusztráció arról, hogy mit ne csinálj az edzőteremben

ápr06

Ha voltál már edzőteremben, akkor bizonyára találkoztál már pár olyan emberrel, akik nem igazán szeretik betartani az úgynevezett edzőtermi etikettet, ami valljuk be, elég idegesítő tud lenni. Főleg, amikor már 1 órája vársz például a taposógépre és látod, hogy közben csak a telefonját nyomkodja...…

Tovább »
Szerző: DDEszter

Húsvét 2017: csillogó tojások

ápr04

Már unod a klasszikus tojásfestést és azt, hogy a húsvéti tojás csakis piros vagy kék és sárga lehet? Lépd át a szabályokat és vigyél egy kis színt és izgalmat az idei húsvétba!  Találtam Nektek egy igazán csajos festési technikát: próbáld ki a csillámporos verziót!

Tovább »
Szerző: DDEszter

Isteni Oreo kekszes gombóc 5 perc alatt, vigyázz, függőséget okoz!

ápr04

Nálunk az Oreo keksz óriási kedvenc, mind a sima keksz, mind pedig a fagyi és a különféle édességek formájában. Találtunk egy mennyei receptet, amit ha elkészítesz és megkóstolsz, tutira a függőjévé válsz! Recept és videó a cikkben!

Tovább »
Szerző: DDEszter

Húsvéti kikapcsolódás filléres áron

ápr03

Lassacskán itt a húsvét, azonban nem mindenki szereti otthon, a négy fal között tölteni az ünnepet. Egyrészt a sürgés-forgás, sütés-főzés és készülődés miatt, másrészt a kölni áradat miatt. No igen, valljuk be kedves hölgyek, hogy a hajmosás sokunknak amúgy sem tartozik a kedvenc rituáléink közé,…

Tovább »
Szerző: DDEszter
süti beállítások módosítása