10+1 rossz indok a szakításhoz

júl05

Egy párkapcsolat nem egyszerű, minden napos "harc" hogy mind a két fél boldog legyen. A szerelem a legszebb dolog az életben, de nem mindig elég ahhoz, hogy egy kapcsolat működjön. Sokszor érezhetjük azt hogy elég, nem bírom, de van pár indok, amit át kell gondolnod, biztos a szakítás lenne-e a legésszerűbb döntés.

argument-238529_1280.jpg

Olvass tovább!

1.) Az idő

Rengetegszer halljuk azt, hogy "rossz volt az időzítés". Ha viszont mind a ketten boldogak voltatok amikor összejöttetek ezt nem lehet az időre fogni. Ha két ember nem érzi jól magát egymással az nem az idő miatt van. Ha már valami megváltozott, vagy kihűlt az a kapcsolati problémák eredménye. Ilyen esetben ne az időre hivatkozz, mert ez téves. 

2.) Piti irritációk

Egy kapcsolatban lesz minden. Boldog időszakok, szomorú időszakok, és olyan is, amikor idegesítitek egymást. Ez nem azért van, mert rossz ember vagy, ez egy általános dolog. Ha nyűgösebb vagy, vagy rosszabb időszakod van éppen több dolog irritál, ami gyakran véget vethet egy kapcsolatnak. Ez még nem ok a szakításra, mond el mi zavar a partneredben, mert kölcsönös kompromisszumok létrehozásával lehet ezen segíteni.

SoulPancake love happy friends smile GIF

3.) Nem vagy mindig boldog

Mint már említettem, egy kapcsolat nem mindig rózsaszín köd, vannak rosszabb időszakok. Ez akkor is megtörténik, ha szingli vagy. Azért, mert éppen nem csattansz ki a boldogságtól, még nem jelenti azt, hogy rossz a kapcsolatod. A párkapcsolat pedig nem  csak azért létezik, nem az az elsődleges funkciója, hogy téged boldoggá tegyen. Az ilyen időszakokban támaszkodj a társadra, ne ellökd magadtól!

 breakup GIF

4.) Nem ugyanazokat a dolgokat szeretitek

Mikor elkezdtetek járni minden tökéletes volt, ugyan azok voltak a vágyaitok, céljaitok, kedvenceitek. Persze, ha komolyodik a dolog, ez megváltozik... Ezzel semmi baj nincs, keverjétek össze a világaitokat, és engedjetek teret a hobbijaitoknak. Nagyon fontos, hogy képesek legyetek kompromisszumot hozni, és ne utáld meg, ha néha játszik azzal a focis játékkal, amit Te utálsz. Biztosan van fordítva is ilyen. Legyünk empatikusak, és nézd a másik boldogságát is!

 

5.) Neked vagy neki is tetszik más

 sexy hot fashion & beauty abs hot guy GIFAttól, mert jártok, még nem lettetek Ti az egyetlen emberek a földön. Emberek vagyunk, szeretjük megnézni a szépet. Valld be magadnak, Te is nézegeted a kedvenc sztárod Instagramját, vagy filmnézés közben gondolsz arra, hogy "húú az a pasi!". Ettől még ugyanúgy szereted a másikat, és vele szeretnéd leélni az életed. A fiúk még kevésbé veszik ezeket komolyan, csak megnézik a lányokat. Attól, mert látod, hogy rákeresett valakire, még ne szakíts! Azért van veled, mert Te kellesz neki, és Téged szeret! Szóval valamitől biztosan több vagy, mint a többi lány! :)

 

6.) Veszekedés

Egy kapcsolatban kikerülhetetlenek a csörték, viták, összerezzenések. Az, hogy veszekedtek, nem jelenti a kapcsolat végét, hiszen ha már egyikőtöket sem érdekelne a dolog, nem fektetnétek energiát a tányértörésbe. Fontos, hogy ne hagyjuk elfajulni ezeket a vitákat, értsd meg a társad nézőpontját is, és hozzatok kompromisszumot. Ne az legyen a cél, hogy hibást kerestek, és ne azt várd, hogy 50 szál rózsával térden állva könyörögjön a bocsánatodért. Legyen az a cél, hogy megoldjátok a problémát úgy, hogy mind a kettőtök jól jöjjön ki belőle.

 

7.) Vége a nászutas időszaknak

Minden kapcsolat eleje csodaszép, hiszen a bimbózó szerelem a legédesebb. Megismeritek egymást, meglepitek  love couple hug sweet lovely GIFegymást, számoljátok a perceket mikor találkozhattok a legközelebb, és órákig csókolóztok. Mind tudjuk, hogy ez az idő egyszer el fog múlni. De ez baj? Dehogyis! Attól, mert már nem vagytok olyanok, mint a felforrósodott tinik, még ugyan úgy szeretitek egymást, sőt! A szerelem átalakul valami mélyebb, intenzívebb érzéssé, mikor a szerelmed a társad, a másik feled lesz. Hogy a tűz lángoljon, mind a kettőtöknek folyamatosan tenni kell, nem róhatod a másik nyakába a felelősséget!

 

8.) Nem teljesíti az összes elvárásod

Mi nők túl sok romantikus filmet nézünk... Elhisszük, hogy valós a szőke lovag, és hogy normális dolog, amit a TV-ben látunk. Ez nincs így. Ha magas elvárásokat állítasz fel, biztosan csalódni fogsz (az élet más területein is). Elvárjuk, hogy a párunk gondolatolvasó legyen, de sajnos senki sem az. Ha valamit szeretnél el kell mondanod a párodnak! Nem, nem elég, ha utalsz rá, mert a fiúk azt képtelenek felfogni. Ha pedig valami mégsem tökéletes, gondolj bele abba, Ő kért-e már tőled olyat, amit nem akartál teljesíteni... na látod!

 

9.) Túl sok érzelem

A női nem egyébként is egy csoda! Annyi érzelmünk lehet egyszerre, hogy teljesen összezavarodunk, és még mi sem tudjuk, pontosan mi van. Ilyenkor próbálj megnyugodni, és ismét támaszkodj a partneredre, ne az legyen az első, hogy ellököd magadtól!

 movie comedy crying feels rachel mcadams GIF

10.) Félelem

Mindenkiben van egy természetes félsz egy kapcsolattal szeben. Mi van, ha nem Ő az igazi? Mi van, ha mással boldogabb lennék? Mi lenne ha az exemmel maradtam volna? Mi van, ha megbánt? Egy kapcsolatban el kell engedned ezeket a félelmeket, mert így magadat fosztod meg a boldogságtól. Az életben néha történnek rossz dolgok, de ne lökd el a partneredet attól, mert félsz, "mi lesz ha". Bízz a kapcsolatotokban, és bennetek!

+1 Rossz tapasztalat

A múltban volt már rossz tapasztalatod, és összetörték a szíved, ezért automatikusan bizalmatlan vagy a következő pároddal. Ez a legrosszabb, amit magaddal tehetsz, mert elveszed az esélyt magadtól, hogy igazán boldog legyél. Mi utáljuk a legjobban, ha általánosítanak minket, Te ne tedd ezt! Nem minden férfi disznó, és igenis vannak értékes, önzetlen, hűséges fiúk! Ne lökj el magadtól egy olyan fiút, aki elfelejtetné Veled a rossz emlékeket!

 

Szeresd a párodat minden nap, és tarts ki mellette a végsőkig!

Értesülj azonnal a legújabb cikkekről, és likeolj minket facebookon! :) 

Szerző: DD Barbi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr7912638691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása