Őrizd meg bőröd fiatalságát plasztikai műtét nélkül!

feb21

Valld be, ahogyan minden nő, Te is hiú vagy, nem is kicsit! Így biztosan sokat időzöl a tükör előtt állva, a szemed körül megjelenő apró ráncocskákat fürkészve. Fordítsd másra ezt az időt, szabadulj meg a ráncocskáktól, szarkalábaktól és élvezd az örök fiatalságot!

blogfokep_24.jpg

Na de hogyan? Ismerd meg az UltraLift HIFU-hatást! 

Már nemcsak a sztároké a titok, miszerint plasztikai beavatkozás nélkül fiatalodhatsz éveket. A HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) kezelés örök fiatalságot kínál mindenkinek! A páciensek több mint 95%-a elégedett az eredménnyel!

De lássuk mi is ez pontosan és mitől olyan jó!

A HIFU a High Intensity Focused Ultrasound angol szóból képzett képszó, rövidítés, melynek jelentése: magas intenzitású fókuszált ultrahang energia. 

A kezelés lényege tehát az, hogy magas intenzitású fókuszált ultrahangot irányítanak a kezelt bőrfelület mélyére, ahol az izomrostok és bőrszövetek stimulálásával a bőr kollagén-elasztin hálója elkezd majd idővel újratermelődni. A kollagén-elasztin háló sajnos az idő múlásával roncsolódik, állaga romlik, így a bőr elveszíti fiatalosságát, rugalmasságát.

hifudiamondszalon2.jpg

A kezelés során az ultrahangos kezelőfejből kibocsátott hanghullámok a fókuszpontokban a bőr megfelelő rétegében apró - úgynevezett - thermo-pontokat hoznak létre, a környező szövetek megsértése nélkül, ez pedig 5 fontos folyamatot indít el a bőrben.

Ennek köszönhető, hogy már egyetlen alkalom után is szemmel látható, látványos és garantált az eredmény! IDE KATTINTVA pedig szét is nézhetsz a DiamondDeal HIFU ajánlatai között, amihez MOST ráadásul szuper áron juthatsz hozzá!

Az UltraLift készülék gyors és látványos eredményt biztosít akár már egy kezelés után! Könnyen alkalmazható kezelési felületének köszönhetően magabiztosan és eredményesen nyújthat luxus szintű ránctalanító kezelést!

A HIFU technológia egyedülálló, mert:

  • a kockázatok és mellékhatások minimálisak,
  • a legmagasabb hőmérsékletet éri el, így a legerősebb kollagén kontrakciót idézi elő,
  • pontosan fókuszált, azaz minden más eljárásnál célzottabb kezelést biztosít
  • a bőr alatti zsírra, izomrétegre és a kollagén-termelésre egyaránt hat
  • beindítja a kollagén újramodellezését és az elasztin-termelést
  • már 1 kezeléssel is látványos eredményeket ér el!

hifu_nagy_ranctalanitas.jpg

Fiatalságra fel! :)

Nézz be a DiamondDeal oldalára, akad egy pár klassz ajánlat náluk! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

 

 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr1312279415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása