Valentin napi ajándék ötletek FÉRFIAKNAK

feb13

A Valentin-nap egy sokakat megosztó ünnepnap, van, akik már hetekkel ezelőtt megvették párjuknak szívhez szóló ajándékukat, de akadnak olyanok is, akik valósággal ellenzik, hiszen ha szeretsz valakit, akkor azt az év minden napját szereted, nem csak február 14-én.

gift-402199_1280.jpg

A férfiaknak ráadásul mindig kicsit nehezebb ajándékot választani, ugye? Összeszedtünk most pár dolgot a DiamondDeal ajánlatai közül, amiknek tutira örülne a párod!

1. Valentin napi páros fotózás! A virág elszárad, a bon-bon elfogy, a fotó örök emlék!

lead_original_2_1.jpg

Szeretnétek, hogy a jövő generációja emlékezzen a jelen pillanataira? A telefonod leesik, elromlik és a képek elvesznek. Az igazi fényképek nehezen vesznek el. Mindig ott fognak lapulni egy polcon, később a szekrényben, és amikor a gyermeketek felnőtt fejjel nézegeti, nem hisz a szemének fiatal éneteket látva. ITT MEGNÉZHETED a DiamondDeal szuper ajánlatot!

2. Egy alkalom, 90 perces páros, WASABI illóolajos masszázs - édes, fűszeres páros keleti mámor!

blogkep_4.jpg

Egy kicsit még maradunk a páros ajánlatoknál, hiszen a kényeztetést a férfiak is szeretik, főleg, ha a párjuk is mellettük van mindeközben, ugye-ugye? Próbáljátok ki ezt a különleges, WASABI illóolajos masszázst, IDE KATTINTVA meg is nézheted mi ez pontosan! 

3. Sportmasszázs 60 vagy 3x60 percben az izmok felfrissítésére és feszültségoldásra Debrecenben!

blogkep3_1.jpg

A sport, a fizikai munka, avagy az aktív élet kőkeményen kimerítheti az energiatartalékokat, és az izmok előbb-utóbb jelzik, hogy elég volt. Lepd meg párod egy frissítő élménnyel, amit most ráadásul akár bérletként is adhatsz neki! IDE KATTINTVA nézheted meg, mi is ez! 

4. És ha a pasi nem nagy romantikus: élménylövészet 9 mm-es pisztolyokkal! 80 lövés a filmekből jól ismert, nagy kaliberű pisztolyokkal!

blogkep2_1.jpg

80 lövésre olyan nagy kaliberű sztárokat foghat marokra a pasid, mint a CZ75 Parabellum, a Remington, a Glock 34 és a 9 mm-es Smith&Wesson! Kínai? Ne aggódj, ő biztos tudni fogja mik is ezek! Ajándékozz élménylövészetet, garantált öröm lesz! ITT MEG IS NÉZHETED!

5. Lóerők, száguldás, adrenalin - ez a Chevrolet Camaro élményvezetés! 

lead_original_5.jpg

Biztos lehetsz benne, hogy ezzel tutira nem lősz mellé, hiszen nincs olyan férfiember a Föld kerekén, aki ne lenne oda az autókért! Az ajánlatot ITT TUDOD MEGNÉZNI, most hihetetlen kedvezménnyel meg is veheted!

Nézz be a DiamondDeal oldalára, akad még egy pár klassz Valentin-napi ajánlat náluk! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr1612254376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása