Így lesz gyerekjáték a kisautók és babák rendszerezése!

jan20

Melyik szülő ne ismerné az érzést, amikor az éjszaka közepén rálép és kósza építőkockára vagy végkimerültségig vigasztalja kislányát, aki nem találja a kedvenc hercegnőjét a rumliban. Rend a lelke mindennek, még akkor is, ha a kis „rendbontók” erről máshogy vélekednek.

1200_sablon_51.jpg

Íme néhány hangulatos és praktikus ötlet, ami még a gyerekek kedvét is meghozza a játékok rendszerezéshez!

Dobozok és kosarak


A dobozoknak és kosaraknak egyébként is van varázsa, főleg akkor, ha szép borításúak és jó anyagból vannak. Ezek a hasznos tárolók még segíthetnek is, hiszen ha gyermekünk pakolni ugyan nem szeret, de a színeket, formákat és történeteket bizonyára igen! Tegyük hát játékossá a rámolást! A babák a sárga kosárban alszanak, az autók parkolója a kékben van. A dolgot még frappánsabbá tehetjük, ha a dobozokra fényképet nyomtatunk, hogy kicsinyünk láthassa a jelöléseket: babák, autók, építőkockák. 

[Forrás: iranews.net]

Home-made parkoló

Egy egyszerű raklap és néhány papírtörlő vagy wc papírguriga, és máris kész a világ legklasszabb parkolóháza! Ha nincs egy üres hely sem, annyira jól néz ki, hogy szinte kár megbontani ezt a tökéletes összhangot.

[Forrás: shelterness.com]

Függesztett tároló

Az örökbecsű függesztett tároló az egyik legjobb és leghelytakarékosabb megoldás, ha kis helyen szeretnénk sok plüss pajtást elszállásolni. Nevezhetjük kis állatkertnek vagy hotelnek, a lényeg, hogy a nap végén mindenki bent aludjon.

[Forrás: homebnc.com]

Egyszerű könyvespolc

A falra szerelhető egyszerű könyvespolcra borítóval kifelé tehetjük a könyveket, így sokkal szebb és érdekesebb, mint amikor egymáshoz préselve, gerincükkel kifelé állnak a könyvek. Persze így nem fér el egy tucat, csak néhány darab, de szerintünk ez nem hátrány, hanem előny. Nem kell könyvtárat működtetni a gyerekszobában, elég néhány kedvenc, amiket csemeténk igazán szeret!

[Forrás: pinterest.com]

Ha pedig sikerült rendet varázsolni, már „csak” fenn kell tartani azt. :) 

Hét Levél Tervező Iroda
www.online-lakberendezes.hu

Nézz be hozzánk, akad egy pár klassz ajánlat Nálunk! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr8012139861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása