Ezeket a pontokat nyomd a testeden, ha sokat szorongsz

aug19

Néha bármit megtennénk azért, hogy pattanásig feszült idegességünket csillapítsuk. Ilyenkor nem árt, ha teljesen természetes szerekhez vagy bevált módszerekhez folyamodunk. Nézzünk néhány egyszerűen bárki számára alkalmazható akupresszúrás módszert.

Tovább »
Szerző: DD Tomi

10 hihetetlenül igaz és szarkasztikus illusztráció a 21. század emberéről

aug19

Jean Jullien egy híres francia rajzoló. Kedvenc témája leginkább az hihetetlen mértékben fejlődő modern világ és az ember: most egy olyan illusztrációt készített, amiben megmutatja nekünk az egyre növekvő függőséget a telefonok és a közösségi média irányába.  Szarkasztikus, de meglepően igaz…

Tovább »
Szerző: DDEszter

Az orvosokat is meglepte: a kókuszolaj elpusztítja a rákos sejtek 93%-át 2 nap alatt

aug17

Mára az orvostudomány rendkívül nagyot fejlődött, sok mindenre találtak megoldást és sok mindent tudnak már gyógyítani. Most azonban egy olyan dologra jöttek rá, ami végig mindenki szeme előtt volt, mégsem tulajdonítottak neki jelentőséget.  A kókuszolaj áldásos hatásait vizsgálták és most egy…

Tovább »
Szerző: DDEszter

Disney-csajok tiniként... Gondoltad volna, hogy Hófehérke a közösségi média királynője?

aug17

Sok Disney-ről szóló cikket hoztunk már Nektek, mivel tényleg annyira imádjuk és most sem tudunk leállni. Illetve a BrightSide sem: egy cuki összeállítást hoztak most is, amiben kiderül, vajon Pocahontast mi érdekelte fiatalon, vagy Hófehérke mivel tengette napjait.  Nézd meg! :)

Tovább »
Szerző: DDEszter

11 vicces illusztráció a női élet nehézségeiről

aug16

Alap esetben azt szoktuk mondani, hogy Nőnek lenni jó. Jó Nőnek lenni meg pláne, de ezt valahogy el is kell érni, ugyebár.  11 vicces illusztráció került napvilágra, ami bemutatja a női élet mindennapjait és nehézségeit.. Nézd meg! Mókás fotók következnek!

Tovább »
Szerző: DDEszter

Képes lélekelemző teszt - ezt meséli az ízlésed Rólad!

aug16

Ezt a lélekelemző tesztet egy londoni pszichoanalitikus csoport állította össze, méghozzá úgy, hogy a benne lévő minták és színek mind-mind más jelentéssel bírnak. Ha kiválasztod azt, amely a legközelebb áll hozzád, az sokat elárul a személyiségedről, és arról, hogy miben leled meg a lelki…

Tovább »
Szerző: DDEszter

3 ok, amiért még mindig csak haverok vagytok

aug15

Már régóta ismeritek egymást, szórakozgattok is, de egy, maximum két randin túl nem jutottatok. "De miért?" Kérdezed magadtól, hisz minden klappolt, az este tökéletes volt.. legalábbis szerinted. Elárulunk 3 lehetséges okot, ami miatt csak haverok vagytok még mindig..

Tovább »
Szerző: DDEszter

Rosé ízű gumimaci az új őrület!

aug15

Talán nincs olyan ember lánya a világon, aki ne szeretné ezeket az édes kis "mackókat, ugye? Ananászos, zöld almás, kólás és megannyi különleges íz indult hódító útjára 1909-ben, most pedig egy egészen új ízt alkottak meg!  Olvasd el!

Tovább »
Szerző: DDEszter
süti beállítások módosítása