3 ok, amiért még mindig csak haverok vagytok

aug15

Már régóta ismeritek egymást, szórakozgattok is, de egy, maximum két randin túl nem jutottatok. "De miért?" Kérdezed magadtól, hisz minden klappolt, az este tökéletes volt.. legalábbis szerinted.

shutterstock_122465518_1000.jpg

Elárulunk 3 lehetséges okot, ami miatt csak haverok vagytok még mindig..

Szóval van ez a srác, aki nagyon bejön neked és talán még a baráti körötök is ugyanaz. De egyszerűen nem haladtok semmire, pedig a többiek szerint is nagyon tetszel neki és te is ezt érzed. De, mi lehet az oka annak, hogy ennyiben hagyja?

Íme a 3 lehetséges ok:

  1. Nem biztos benne, hogy bejön Neked

    A pasik nehezen veszik észre a jeleket, ezért talán ő még nem olvasta ki, és nem vette észre, hogy odavagy érte, és szeretnél továbblépni.


  2. Kétértelmű, vagy ellentétes üzeneteket küldesz

    Talán te sem látod pontosan, de talán amikor az egyik pillanatban kimutatod, hogy bejön neked, a másikban már azt sugallod, hogy haverként tekintesz rá. Ennek az is lehet az oka, hogy el vagy bizonytalanodva az ő érzéseit illetően, és nem akarsz rányomulni túlzottan, de ha nem vigyázol ez egy ördögi kör is lehet!


  3. Nem akarja felrúgni a barátságotokat

    Ha egy pasi nem 100%-ig biztos abban, hogy te is szeretnéd, ha romantikus szálak fűznének össze, nem akarja kitenni magát annak, hogy visszautasítsd és ezentúl így kelljen veled rendszeresen találkoznia a baráti összejöveteleken. Ráadásul attól még, hogy összejöttök, mindig ott van az esélye a szakításnak is, ami jelentősen felborítaná a csapatdinamikát!

baaghi_640x480_81456979851.jpg

Nézz be hozzánk, mert van pár klassz ajánlatunk! KATT IDE! :)

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr4110412538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása