Képes lélekelemző teszt - ezt meséli az ízlésed Rólad!

aug16

Ezt a lélekelemző tesztet egy londoni pszichoanalitikus csoport állította össze, méghozzá úgy, hogy a benne lévő minták és színek mind-mind más jelentéssel bírnak. Ha kiválasztod azt, amely a legközelebb áll hozzád, az sokat elárul a személyiségedről, és arról, hogy miben leled meg a lelki békédet.

nevtelen1.png

Felkészültél? Akkor teszteld magad!

Nézd végig figyelmesen az alábbi mintákat és válaszd ki azt, amely a legjobban tetszik. Tudd meg, mit mesél az ízlésed a személyiségedről! 

nevtelen1.png

 

1. Mély érzésű és alapos

40983_1.png

Rendkívül átgondolt, stabil és összeszedett személyiség vagy, akit szinte semmi nem képes felzaklatni. Fogalmazhatnánk úgy is, hogy jóval bölcsebb vagy a korodnál. Mélységesen megbízol saját magadban és a körülötted élőkben, nem írsz le senkit, ugyanis hiszed, hogy a dolgok a végén mindig jóra fordulnak. A benned rejlő bölcsesség és intelligencia másokat is megnyugtat, hiszen mindig nyugalmat sugárzol magadból, tanácsaid pedig megfontoltak. Nagy adag hűség és odaadás van benned, emberi kapcsolataidat mindig komolyan veszed, és hajlandó vagy dolgozni azért, hogy egyre jobbak legyenek. Képes vagy megtalálni a békét és melegséget a magányban és a csendes pillanatokban, már a puszta létezés is tartalmat ad az életednek. Számodra elengedhetetlenül szükségesek az olyan pillanatok, amikor intellektuálisan szemlélheted a világ dolgait. Másokkal szemben gondoskodó vagy, amikor azonban egyedül vagy, a logika kerül nálad előtérbe. 

2. Következetes és társasági

40984_2.png

Rendkívül jámbor, barátságos, és társasági ember vagy, aki nagyra értékeli és élvezi, hogy sok barátja van. Egyszerűen boldognak érzed magad azon emberek társaságában, akiket szeretsz, és próbálsz mindenkivel kijönni. Kedves és szelíd lényed mindenkit képes megnyugtatni, soha nem vagy durva, és nem teszel keresztbe senkinek. Még akkor sem vagy kíméletlen, ha muszáj őszintének lenned valakihez, kedvesen, de hatásosan kommunikálsz. Általában az emberi kapcsolatokban találod meg a békét és a melegséget, főként akkor, ha a kialakul a kölcsönösség – barátaid általában ugyanolyan együttérzőek, mint te. Maximálisan élvezed a másokkal való összekapcsolódás folyamatát, hiszen úgy gondolod, hogy minden ember érdekes a maga módján.

3. Független és önálló

40985_3.png

Egyedülálló keveréke vagy a stabilitásnak és az energiának, mindössze néhány dologra koncentrálsz, és igyekszel elkerülni, hogy túlságosan benne ragadj valamiben. Mindig észreveszed, hogy mi a jó az életben, és amellett ki is tartasz, dolgaidnak meglehetősen szabad áramlást biztosítasz. Valódiságod, őszinteséged nyugalmat vált ki a környezetedből – lehet, hogy nem teszed boldoggá őket azzal, amit kimondasz, de pontosan tudják, hogy mindenben számíthatnak rád és bízhatnak benned. Realitásérzékedet mindig megőrzöd, mert úgy érzed, sokan ezt nem teszik meg. Hited szerint mindenkinek szüksége lenne arra, hogy felébredjen és megvilágosodjon az életben, mert csak így találhat újra önmagára. A békét és melegséget az „itt és most”-ban találod meg, maximálisan elégedett vagy az életeddel, és nincs szükséged semmi extrára ahhoz, hogy jól érezd magad. Az összes típus közül neked vannak a legsötétebb érzéseid, de ezek segítik a fejlődésedet és a növekedésedet. Elragadóan összetett személyiség vagy!

4. Életszerű, gyakorlatias

40986_4.png

Meglehetősen gyakorlatias ember vagy, aki mindig két lábbal áll a földön, így kevés csalódás ér a mindennapi életben. Nincsenek nagy igényeid, nem kifejezetten kötődsz a hagyományos élethez, mégis ez jutott neked osztályrészül. Már a puszta jelenléted is nyugtatóan hat a környezetedre, ugyanis mindig pontosan tudod, mi hiányzik az életükből, és mire van igazán szükségük. Társaságban gyakran érzed úgy, hogy háttérbe szorulsz, ugyanakkor nagyon hiányzol mindenkinek, ha nem vagy jelen. A békét és melegséget általában a természetben leled meg, még akkor is, ha kint hideg van, ugyanis a növény- és állatvilág kitisztítja az elmédet. Életedben mindent és mindenkit képes vagy értékelni, a negatív gondolatokra igyekszel nem fecsérelni az időt.

5. Nyitott és szabadgondolkodású

40987_5.png

Nem számít, mi történik körülötted, igyekszel mindig új nézőpontból szemlélni a világot, ezáltal sokkal kevesebb érzelmi terhet cipelsz, mint mások. Nagy híve vagy a szabadságnak, és minden lehetőséget igyekszel megragadni, ami az utadba kerül. Soha nem ítélkezel senki felett, és ez nyugtatóan hat a környezetedre – egyszerűen csak meghallgatod őket, és igyekszel segítséget nyújtani, amennyire tőled telik. Úgy gondolod, hogy minden helyzet helyrehozható, hiszen egyikünk sem tökéletes, és pont ebben rejlik a dolgok szépsége. Békét és melegséget találsz mindenben, ami él és mozog, ugyanolyan boldogság tölt el egy lelkes tömegben, mint a zöldellő természetben. Életed egyik jelentős fémjele a növekedés – amíg a dolgok változnak, te is teljesnek érzed magad.

6. Bátor és merész

40988_6.png

Rendkívül biztos vagy önmagadban, és pontosan tudod, ki is vagy valójában. Igyekszel mindent megmutatni magadból, és nem félsz attól, hogy bírálnak, vagy ítélkeznek feletted. Rámenős és törtető vagy, de van egy kreatív oldalad is – a dolgokat mégis egy kicsit másképp csinálod. Vezetői képességed és határozottságod megnyugtatja a környezetedet – nem számít, miről van szó, neked konkrét véleményed van mindenről. Az emberek gyakran felnéznek rád, és ez elégedettséggel tölt el, ugyanis elérted már azt a pontot az életedben, amikor akár példakép is lehetsz. A békét és a melegséget az emberi teljesítményben találod meg. Sokkal több érzelem lakozik benned, mint amennyit a külvilág felé mutatsz, és hagyod, hogy mások inspiráljanak. Imádod magad körülvenni bölcs és körültekintő emberekkel, mert tudod, hogy mindenkitől tanulhatsz valamit.

Nézz be hozzánk, mert van pár klassz ajánlatunk! KATT IDE! :)

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr2810414530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása