Az orvosokat is meglepte: a kókuszolaj elpusztítja a rákos sejtek 93%-át 2 nap alatt

aug17

Mára az orvostudomány rendkívül nagyot fejlődött, sok mindenre találtak megoldást és sok mindent tudnak már gyógyítani. Most azonban egy olyan dologra jöttek rá, ami végig mindenki szeme előtt volt, mégsem tulajdonítottak neki jelentőséget. 

coconut_oil_1.jpg

A kókuszolaj áldásos hatásait vizsgálták és most egy olyan dolog derült ki, amit senki nem gondolt volna! Olvasd el!

Az ausztráliai Adelaide Egyetem kutatói legutóbbi kutatásuk során azt állapították meg, hogy a kókuszolajban lévő laurinsav a vastagbélrák tumor sejteknek több mint 93 százalékát megöli, ráadásul mindössze 2 nap alatt!

Hihetetlen, ugye?

A kísérleteket laboratóriumban és élő szervezeten is elvégezték, párhuzamos eredményeket vizsgálva. Ez alapján megerősítették, hogy a laurinsav valóban elpusztítja a rákos sejteket, miközben csökkenti az oxidatív stresszt, így pedig a gyulladást.

Az American Nutrition Association vizsgálata szerint, a kókuszdió olaja a cukorbetegség, a csontritkulás, a vírusos betegségek (mononukleózis, a hepatitis C, a herpesz, epefertőzések, Chron betegség, a rák esetében is rendkívül hasznos lehet.

A tanulmány azt is kimutatta, hogy a kókuszolaj csökkenti a kemoterápia negatív hatását és javítja az életminőséget. 

coconut-oil-alzheimers.jpg

(Forrás: justhealthylifestyle.com)

Nézz be hozzánk, mert van egy pár szuper ajánlatunk! KATT IDE! :)

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr1710421644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása