Barangolj egy Fordított Világban és vidd el a családot egy tihanyi wellness hétvégére!

dec05

Vannak olyan időszakok az életünkben, amikor -gyerekek módjára- egyszerűen csak fordítva kellene a világra néznünk, hogy minden kerek legyen. Ezt a sok felnőtt által is vágyott Fordított Világot álmodta meg és mutatja be gyermekverseken keresztül mindenki számára Erdős László könyve, amely híres magyar közéleti személyiségek mellett minket is megihletett.

fv_slide.jpg

Tarts velünk Te is egy különleges utazásra a gyermekversek meseszerű álomvilágába, ahol a képzelet sokszor csak igen nehezen különböztethető meg a való élettől. Ez a Fordított Világ ettől válik olyan kerek egésszé és szerethetővé, ahol titokban kicsit mindannyian élni szeretnénk.

Képzelj el egy fordított világot, ahol bármi megtörténhet! Olykor az eszkimó Hong Kongba utazik, néha pedig a holló énekeli ki a sajtot a fán terpeszkedő róka szájából. Néha már csodálkozni sem jut időnk, annyi mindent látunk.

Így neked is azt tanácsoljuk, semmin se lepődj meg! Most még az is megtörténhet, hogy a legkisebb családtagod segítségével kerülhet a fa alá a legszebb karácsonyi ajándék, egy 3 napra és 2 éjszakára szóló, 2 felnőtt és 2 gyermek részére érvényes családi wellness hétvége a tihanyi Echo Residence Hotelbe.

Hogyan lehetséges ez?

A Diamond Deal csapata elkötelezettje minden olyan kezdeményezésnek, amely valamilyen formában a magyar kultúra népszerűsítését tűzi zászlajára. Így találkoztunk Erdős László Fordított Világ című verseskönyvével és a Móra Családi Szavalóversennyel, amely jelen pillanatban Magyarország és egyben a világ legnagyobb magyar anyanyelvű Szavalóversenye és aminek végén akár Disneylandbe is eljuthatsz! Mit kell tenned ehhez? Olvasd el itt!

Gondoltunk hát egy merészet, és kitaláltuk, hogyan tehetnénk mi, a Diamond Deal azért, hogy ezek az aranyos, felnőttek számára is szórakoztató és gondolatébresztő versek minél több emberhez eljussanak. Végül arra jutottunk, hogy kedvenc verseinket a kötetből jópofa illusztrációkkal jelenítjük meg és hozzuk közelebb hozzátok, hogy Ti is részeivé válhassatok a (nem csak) elképzelt Fordított Világnak.

image1.jpeg

Azért, hogy ez a barangolás egy számotokra talán kevésbé ismert világba még izgalmasabb legyen, egy verses játékot szervezünk, melynek főnyereménye bearanyozhatja számotokra az idei karácsonyt! Figyeljétek december 6-tól egészen december 21-ig minden hétköznap a Diamond Deal weboldalát, ahol nap mint nap megtaláljátok az aznapi vershez kapcsolódó kérdést. Válaszoljatok helyesen a feladványra, mert a jól válaszolók között napi nyereményként kisorsoljuk Erdős László Fordított Világ című könyvét, amely akár ideális karácsonyi ajándék lehet a legkisebbek számára, de egészen biztos, hogy még a nagyobbak is örömmel forgatják majd.

Mitől lesz ez a karácsony még különlegesebb?

A játék főnyereményétől, ugyanis a velünk játszók között december 22-én kisorsoljuk a tihanyi Echo Residence Hotel által felajánlott 3 nap 2 éjszakára szóló, 2 felnőtt és 2 gyermek részére érvényes wellness hétvégét, amelyet akár a legkisebb családtag segítségével is megnyerhetsz.

Figyeljétek minden nap közösen a játékot, olvassátok a verseket, amelyekből itt található egy kis ízelítő.

Szeretnénk, ha ez a nagyszerű kezdeményezés a lehető legtöbb emberhez eljutna, ezért arra kérünk, hogy segíts nekünk egy megosztással! Köszönjük!

Játékra és verselésre fel!

 

Szerző: DD Tomi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr312024159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása