5 dolog, amiért már novemberben érdemes készülni a karácsonyra

nov20

A karácsonyi készülődést illetően általában két táborra oszthatjuk az embereket: az elsőben azok foglalnak helyet, akik ünneptől ünnepig - ha nem is folyamatos, de -, lázban égnek és akár már június közepén összeírják az ajándéklistát, a másik tábor résztvevői pedig távolról sem akarnak hallani az ünnep körüli felhajtásról, jövés-menésről, takarításról, sütésről és az üzletekben való sorban állásról. 

getpreview_1.png

Ezért hoztunk most 5 tippet, amiért azonban már 1 hónappal karácsony előtt megéri készülni! Hasznos lehet!

Jó pár előnye mégis van annak, ha már előre elkezdünk felkészülni az ünnepre. Lássuk! 

1. Lélekben is felkészülhetsz 

Az üzletekben nagyon sokszor már októberben kikerülnek a karácsonyt jelző díszek, a fenyőfa, ajándékok, édességek. Tudjuk nagyon jól, hogy ez szimpla marketing és erről sajnos már csak az él bennünk, hogy ez nem szól másról, csak a vásárlásról, pedig az advent lényege éppen az ünnepre való hangolódás lenne. A legtöbb munkahelyen is a karácsonyi időszak a leghúzósabb, de jó eséllyel akár még rá is hangolódhatsz a karácsonyra! 

2. Online is rendelhetsz ajándékot 

Akár külföldről, akár kuponos oldalakról! Az internetnek hála manapság akár már a világ bármely pontjáról beszerezhetjük azt, amire szükségünk van. Érdemes figyelembe venni, hogy sok termék külföldről, vagy a kedvezményes oldalakról rendelve még szállítási díjjal együtt is olcsóbb! Ugye-ugye?

Tudtad például, hogy idén is a DiamondDeal rakja a fa alá a legcsillogóbb ajándékokat? NÉZZ SZÉT! 

 

kepecske.jpg

3. Így még a tömeget is elkerülheted!

Valószínűleg még a legfanatikusabb karácsony rajongónak is alább hagy a lelkesedése, amikor az utolsó pillanatokban kell a tömött plázákban átverekednie magát az embertömegen.. Te is így vagy ezzel? Gondolkozz és készülj előre! 

4. Megtalálhatod a tökéletes receptet

Az internetet böngészve simán van időd kitalálni és megtervezni a karácsonyi menüt! Sokkal jobb, mintha előtte való nap akarnád megváltani a világot a legújabb süti recepttel, mert így legalább van időd kísérletezgetni. Ha már novemberben elkezdünk recepteket keresni és próbálgatni, akkor karácsonyra egészen biztosan megtaláljuk azokat a fogásokat, amelyeket sikeresen el tudunk majd készíteni!

5. Black Friday

A Black Friday Amerikában a hálaadást követő péntek, amely a vásárlási szezon hivatalos kezdete. Ezen a napon az üzletek hatalmas akciókkal várják a vásárlókat, mind a boltokban, mind pedig online. Ez a szokás hazánkban is egyre inkább kezd elterjedni, így érdemes odafigyelni az üzletek által meghirdetett Black Friday akciókra, hiszen így már most beszerezhetjük az ajándékokat, ráadásul jelentős kedvezménnyel.

Nézz be hozzánk, ragyogó ajánlataink vannak! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

 

 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr7611976140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása