Mi már tudjuk, mit veszel idén karácsonyra!

nov18

Te tudod már mit fogsz adni karácsonyra anyukádnak, barátnődnek vagy a párodnak? Biztosan Te is sokat gondolkodsz a karácsony közeledtével, hogy milyen ajándék lenne a legmegfelelőbb szeretteidnek. Miért állnál órákat tanácstalanul a bevásárló központokban, ha kedvezményes áron is megveheted, ráadásul online? 

blogfokep_11.jpg

Ne gondolkodj tovább az ajándék választáson, tuti tippeket hoztunk! 

Kényeztető, testet és lelket felfrissítő meglepetést keresel? Vagy egy kiruccanást adnál ajándékba? Esetleg szépségápolási csomagnak örülnének a család női tagjai? Itt mindent megtalálsz! 

1. Luxus szépülés felsőfokon - csodás megjelenés 10 kezeléssel, az imádott Nőknek!

1200_sablon_47.jpg

Ebben a csomagban aztán minden benne van, ami egy Nőnek kell! Tedd a fa alá, csomagold szeretettel és adj hozzá egy kis luxust! Mi kell ennél több?

IDE KATTINTVA akár meg is tudod venni!

2. Rejtett elegancia szépségkosár 5 kezeléssel – gyantázás, gél-lakkozás és szőlőmagolajos masszázs!

blog.jpg

Bűvöld el Kedvesed, anyukád vagy barátnőd ezzel a kényeztető, 5 kezelésből álló rejtett elegancia csomaggal! Selymes simaság, csodás pofi, csillogó körmök. Tutira elvarázsol!

ITT MEGNÉZHETED!

3. Ajándékcsomag imádott hölgyeknek 7 szolgáltatással - kozmetika, kézápolás és masszázs!

masszazs_fb_tel_nagykep_b.png

Kényeztesd a női családtagokat ezzel a komplett testet-lelket szépítő csomaggal. 7 szolgáltatás egy csomagban! Komplett arcfiatalítás gyémántfejes mikrodermabárzióval, mezoterápiával, arcmasszázzsal, szemöldökszedéssel, valamint kézápolás a tartós gél-lakk erejével és téli feltöltő relaxációs mézes masszázs 90 percben!

KATT IDE! 

4. Karácsonyi megszépülés fénysebességgel! Rádiófrekvenciás ránctalanítás!

fokep1.jpg

Mesés megjelenés a rádiófrekvencia erejével! A plasztikai sebész helyett válaszd a könnyebb, fájdalommentesebb utat a fiatalsághoz vezető ösvényen! 

Tuti ajándék, IDE KATTINTVA! 

5. Teljes megszépülés! 

kepecske.jpg

Új nő karácsonyra? Na persze csak képletesen. Add ezt a csodás megszépítő csomagot kedvesednek, hogy új fényben tündökölhessen az ünnepekre!

A megszépítő csoda-csomag ITT!  

6. Csodálatos karácsonyi masszázs-varázs csomag Debrecenben! És még plusz AJÁNDÉK is jár hozzá!

maszi.jpg

Debrecenbe kéne menni... ismered Te is, ugye? Elmondjuk miért! Ha még nem jutott eszedbe semmi, amit vehetnél karácsonyra a családnak, itt egy remek masszázs-csomag! Kókuszcukor, méz, gyömbér és megannyi édes olaj repít az Édenkertbe a különböző masszázsok erejével!

ITT MEGNÉZHETED, mi is ez!

7. Pihend ki az év fáradalmait: 5 alkalmas masszázs bérlet!

maszi2.jpg

A kemény fizikai munka, a tartós állás-ülés, helytelen testtartás előbb-utóbb ízületi panaszként jelentkezik valamely testtájon, ideje kipihenni hát az év fáradalmait, ugye? Egy masszázs mindig tökéletes ajándék, főleg, ha az bérletben van, ugye? 

Az AJÁNDÉK ITT!

8. Karácsonyi ajándékbeszerzés Bécsben, a Shopping City Süd bevásárlóközpontban! 1 napos buszos utazás!

shoppingcitysudbecs.jpg

Bécs, az ezerszínű, pompázatos osztrák főváros mesés programokkal és élményekkel vár most is! Nemcsak az adventi, karácsonyi vásár mesés forgataga vár, hanem egy valóságos bevásárlókomplexum, közel 330 üzlettel! Itt aztán kedvedre válogathatsz, ha még nem szerezted be a karácsonyi ajándékokat! 

MEGNÉZEM!

9. Ezt add a pasidnak! Ferrari F430 - élményvezetés a Hungaroringen!

ferrari_f430_1_1.jpg

Melyik férfi szívét ne dobogtatná meg 520 lóerő? Főleg, ha azt piros szalaggal vagy masnival díszíted és ajándékba adod! Lopd a szívébe magad!

MEGNÉZEM! 

10. Karácsonyi wellness pihenés Keszthelyen! 3 nap 2 éj tele élményekkel 2 fő részére! LAST MINUTE!

_fccf6610f36065c4699b01d86792fe8157c271de66d6cdd759_pimgpsh_fullsize_distr.jpg

Karácsony a családdal, de máshogy, mint eddig! Tegyétek emlékezetessé az ünnepet Keszthelyen, töltsetek 3 napot, 2 éjszakát a Tokajer Wellness Panzióban pazar ellátással! Wellness, hévízi tófürdőzés, kastély látogatás, a környék legbőségesebb svédasztalos reggelije és persze számtalan élmény vár rátok!

Az AJÁNLAT ITT! 

Nézz be hozzánk, ragyogó ajánlataink vannak! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr8711969453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása