Így befolyásolja a születésed időpontja a személyiségedet

okt20

Sok olyan cikket olvasunk nap, mint nap, ami elárulja, hogy a horoszkópunk szerint milyen a személyiségünk, de hallottál már arról, hogy az is hatással van a személyiségedre, hogy hány órakor születtél?

woman-163696_1280.jpg

Tény, hogy sok ezoterikus humbukot hallhatunk, de kétségtelenül hatással van az életünkre, hogy mikor születtünk. Nézd meg és válaszd ki az alábbiak közül, hogy Te melyik kategóriába esel! 

1. Éjfél-hajnali 2 között

Magabiztosabban és kényelmesebben érzed magad azokban a társas helyzetekben, melyek már ismerősek számodra. Mindig a stabilitást és a biztonságot keresed, ezért azt gondolhatják rólad, hogy visszafogott vagy.

Szeretsz jó példát mutatni és arra ösztönözni másokat, pozitív minták alapján éljenek. A család az első számú prioritásod.

2. Hajnali 2 és 4 között

Nyugtalan és kíváncsi vagy, mindig valami újat keresel. Intellektuális vagy és jól kommunikálsz. Hűséges vagy a barátaidhoz. Szeretsz olvasni, írni és utazni, és az úriasabb sportokat preferálod.

3. Hajnali 4 és reggel 6 között

Eltökélt vagy a forrásaid megőrzése mellett, törődsz a jövőddel. Tisztában vagy vele, hogy osztozni jó, szeretsz motiválni és segíteni másokon. Romantikus, de néha túl makacs vagy.

Meg kell tanulnod, hogyan kell kiállnod magadért.

4. Reggel 6 és 8 között

Minden művészeti ágban remekelhetsz. Fontosnak érzed magad, de sokat is vársz el magadtól. Vágysz az elismerésre. Természetedből adódóan vezető vagy, néha túlzottan is.

shutterstock_85472179_1000.jpg

5. Reggel 8 és 10 között

Érzékeny vagy. A meditáció és a hozzá hasonló tevékenységek megnyugtatnak és felfrissítenek. Szeretsz egyedül lenni, nem vágysz csillogásra vagy világhírre. Szeretsz azzal kiszolgálni másokat, hogy békét és harmóniát hozol az életükbe.

6. Reggel 10 és dél között

Társaságkedvelő vagy, különösen azokkal szeretsz lenni, akikkel közösek az érdekeid. Jó csapatjátékos vagy és tudod, hogyan hozz embereket egymáshoz közel.

Mindig új barátokat, nagyszerű pillanatokat és élményeket keresel.

7. Dél és 2 között

Ambiciózus és felelősségteljes ember vagy, aki tudja, hogy elégítse ki mások elvárásait. Olyan emberként, aki pontosan tudja, mit akar, szükséged van a csodálatra.

Óvatosan, nehogy a magánéleted rovására menjen a karriered!

8. Délután 2 és 4 között

Aktív és kalandvágyó vagy. Nincs szükséged rutinra és stabilitásra, mindig készen állsz valami újat felfedezni. Alig várod, hogy kitágítsd a látóköröd. A legbonyolultabb filozófiai kérdésekre is keresed a választ.

shutterstock_77572579_1000.jpg

9. Délután 4 és 6 között

Pozitív és energikus személyiség vagy, aki az élet rejtélyeinek megoldására szomjazik. Nehezen nyílsz meg és osztod meg az érzelmeidet másokkal. Semmit sem szeretsz biztosra venni, különösen a másokba vetett bizalmat és a szerelmet.

10. Este 6 és 8 között

Felismered mások szükségleteit, és kiemelkedően jól evezel egy csónakban velük. Hajlamos vagy kerülni a konfliktust és inkább magadban tartani a kérdéseidet, elfogadod az életet olyannak, amilyen.

11. Este 8 és 10 között

Igazi társ vagy. Nem kell főszereplőnek lenned ahhoz, hogy jól érezd magad – örülsz annak, ha másokon segíthetsz.

Szereted, ha tisztelnek. Tökéletességre vágysz, nem szeretsz hibázni.

12. Este 10 és éjfél között

Pontosan tudod, hogy ki vagy és mit akarsz. Ragyogsz az élvezettől és az életerőtől. Értékeled a kreativitást, vágysz a figyelemre és a hírnévre. Mindig túlhajtod magad azért, hogy elérd a céljaidat.

(Forrás: BrightSide)

Nézz be hozzánk, van nálunk pár klassz ajánlat! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr2411824365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása