Ez a bűn tartozik a csillagjegyedhez!

sze13

Bár főbűn ugyebár csak 7 van, azonban minden csillagjegyre jut egy-egy rossz cselekedet. Most megtudhatod, mi a Te bűnöd a horoszkópod alapján!
pexels-photo.jpg
Olvasd el!

Kos + Harag

Ha egy Kos haragjával kerülsz szembe, menekülj! Kiszámíthatatlan és intenzív alkat, gondolkozás nélkül képes halálosan megbántani – még ha csak szavakkal is.

Bika + Falánkság

A Bikát is lehet narcisztikusnak nevezni, hiszen hajlamos csak olyan dolgokba energiát fektetni, amikkel a saját érdekeit szolgálja. Ráadásul legyen szó szexről, ruhákról vagy ételekről, a Bika nem tud mértéket tartani: ami neki jó, abból bármennyi jöhet!

Ikrek + Kétszínűség

 Az Ikreket talán maga a jegye készteti állandó lódításra – azaz, hogy alapból két arca van. Szemrebbenés nélkül képes hazudni, akár szükség van rá, akár nem.

Rák + Imádat

A Rák nem pusztán szeret valakit: szeretete könnyen átcsap imádatba és bálványozásba. Azt hiszed, ez nem bűn? Pedig az, hiszen másokat és magát is kevesebbnek gondolja imádata tárgyánál.

Oroszlán + Egoizmus

Az Oroszlánt sajnos arrogancia, önzőség és beképzeltség jellemezheti. E jegy szülöttei közül kerül ki a legtöbb narcisztikus jellem is.

Szűz + Irigység

A Szűz nem bírja elviselni, hogy ne ő legyen az, akire mindenki figyel, aki mindenkinek tetszik, azaz akire mindenki irigy. Ez azonban a részéről szül irigységet és féltékenységet.

Mérleg + Hiúság

A Mérleget elvarázsolja saját külseje, képes órákat tölteni a tükör előtt. Sajnos másokat is hajlamos pusztán a külsejük alapján megítélni.

selfie-portrait-picture-photo.jpg

Skorpió + Kevélység

A Skorpió, szenvedélyes természeténél fogva, minden jegynél jobban szereti az érzéki örömöket. Azt szeretné, ha mindenkiben vágyat keltene, és élvezi, ha orruknál fogva vezetheti az embereket.

Nyilas + Házasságtörés

A Nyilas imád flörtölni és örömét leli a szexben, ezért neki nagyon nehéz hűségesnek maradni egy komoly kapcsolatban.

Bak + Kapzsiság és mohóság

A Bakra igaz, hogy szorgalmas, de ennek meg is van az oka: mindig meg akar előzni mindenkit, halmozni akarja a sikereket és a pénzt. Tudnia kellene, létezik olyan, hogy elég.

Vízöntő + Önistenítés

A Vízöntő hajlamos úgy gondolkodni magáról, hogy Isten alapból különlegesebbnek és jobbnak teremtette őt, mint a többi lényt.

Halak + Lustaság

A Halak naphosszat tudna álmodozni. Emiatt azonban nagyon lelassul, nem tudja intenzíven átélni a pillanatot, és mások számára szinte már tarthatatlanná válik a csigalassú tempója.

(Forrás: higherperspectives, nlcafe.hu)

Nézz be hozzánk, akad egy pár klassz ajánlat Nálunk is! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr4811701433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása