Te is fel-alá járkálsz telefonálás közben? Itt a válasz!

sze12

Megcsörren a telefon, már ugrunk is megnézni, hogy vajon ki az: a szomszéd telefonál át, hogy szeretne kérni egy kis sütőport, vagy a már várva-várt hívás érkezik egy munkával kapcsolatban.. mindegy, amint felveszed, rögtön sétálgatni, fel-alá járkálni kezdesz..

1200_sablon_38.jpg

Ismerős? Akkor olvasd el a miértjét! 

Megcsörren a mobil, az ember felemeli és már el is indul ugyanazzal a lendülettel. Vagy csak egyszerűen elkezdi birizgálni a haját, esetleg apró tárgyakat pakolgat a kezével. De vajon miért?

Egy újabb kutatás szerint ez a dolog összefüggésben áll azzal, mint amikor futni megy az ember lánya. Miért? Mert ilyenkor a szervezet adrenalint termel, no tehát: 

"Amennyiben érzelmes, vagy stresszes telefonhívásokat bonyolítunk le, az agyunk adrenalint termel. A szervezetünknek pedig le kell bontania ezt, így egész egyszerűen elindulunk és fel-alá járkálunk."

Ráadásul amennyiben telefonálás közben sétálunk, az a hangunkra is pozitív hatással van, mellékhatásaként nyugodt tónust kap. Sőt, határozottabbnak is tűnik. Ezért is ajánlott a leendő munkáltatóval folytatott első telefonbeszélgetésünket álló helyzetben lefolytatni. 

Érdekes, ugye? 

(Forrás: ripost.hu)

Nézz be hozzánk, akad egy pár klassz ajánlat Nálunk is! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr8311699929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása