Csillagjegyük alapján ők a legjobb feleségek! Te kit választanál?

sze05

Természetesen mindenkinek más a személyisége, de a csillagjegy általában sosem hazudik! Sokmindent elárul rólunk, így azt is megtudhatjuk, hogy milyen feleségek, háziasszonyok leszünk! 

heart-529607_1280.jpg

Urak, Ti kit választantok?

Kos

Mindig, mindenben támogatja a férjét, a legjobb tudása szerint segíti, hogy elérje kitűzött céljait. Teljesíti a családi és házastársi kötelezettségeket, de nem adja fel a saját álmait sem. Nagyon aktív, szeret szervezkedni, féltékeny típus. 

Bika 

Igazi háziasszony típus, szeret a gyerekekkel foglalkozni. Úgy gondolja, hogy a férj dolga megteremteni a családi biztonságot, így ide tartozik a pénz kezelése is.

Ikrek

Kissé pajkos, de házasság után hajlandó megváltozni. Rajong a férjéért, de fontos számára, hogy ugyanazon az intellektuális szinten legyen, mint ő.  

Rák

Ő a legideálisabb feleség típus! Érzékeny, hűséges, kiváló szerető és remek anya. Szereti, ha a férje védelmezi és támogatja mindenben.

Oroszlán

Nagyon szeret szervezkedni, intézkedni, de közben nem hanyagolja el a háztartási teendőket sem. Ambiciózus típus, gyönyörű és hűséges típus!

Szűz 

Elemző típus. A házasságban hűséges és érzékeny. Képes mindent kézben tartani, de szüksége va negy felelősségteljes férje. Kissé rideg, távolságtartó alkat. 

coast-631925_1280.jpg

Mérleg

Nőies, vonzó, éppen ezért rengeteg csodálója akad. A házasságban mindig a harmóniát és az egyensúlyt keresi, imád feleség lenni. Olyan férjet keres, aki biztosítja számára a kényelmet és a luxust. 

Skorpió 

Komolyan veszi a házasságot, csak ahhoz megy hozzá, akit igazán szeret. Elvárja, hogy a férje szeresse és tisztelje és mindenben az első legyen nála, cserébe ő is mindent megtesz a boldog családi életért. Energikus és szenvedélyes, de ha férje nem felel meg elvárásainak, gondolkodás nélkül lelép. 

Nyilas 

Okos és barátságos, mindenben támogatja férjét, Nem szereti az egyhangúságot, ezért férjének mindig valami újat kell biztosítani számára. A legfontosabb, hogy a pasinak legyen humorérzéke! 

Bak 

A nyugodt, családias élet a legfontosabb a számára. Kicsit hűvös és tartózkodó típus, de hűséges és ragaszkodó. Rajong a partneréért, de nem mindig tudja kellőképpen kifejezni az érzéseit. 

Vízöntő 

Érzékeny és barátságos. Nem igazán szereti a kötöttséget, de ha talál valakit, akkor képes megkomolyodni. Őszinte, mindig kimutatja az érzéseit, viszont nem egy konyhatündér. Ha ellaposodik a kapcsolat, könnyen dönthet a továbblépés mellett...

Halak 

Nőies és érzékeny. Szüksége van egy erős férfire, aki átsegíti az élet nehézségein. Nem tágít a házasság ötlete mellől, még akkor sem, ha érzi, hogy nem a legjobb választás a pasi.   

Nézz be hozzánk, akad egy pár klassz ajánlat Nálunk is! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr5411677407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása