Beszél rólad az autód színe

aug10

Ha vagyunk olyan szerencsések, hogy saját autónk van, sőt, esetleg még színének megválasztásában is részt vehettünk, akkor bizony sokat elárul a személyiségünkről.

car-808372_1280.jpg

Nekünk bejött! Olvasd el Te is! Rád igaz?

Aki fekete autóval rendelkezik – hatalomra vágyó, öntudatos, sikeres, céltudatos. Hatalmat mutatnak a többi autós felett, komoly személyiség.

Aki fehér autóval rendelkezik – észrevétlenséget kedvelő, visszahúzódó, érzékeny, kötelességtudó. Tisztaságmániás, aki mindig betartja a közlekedési szabályokat.

Aki szürke, vagy ezüst autóval rendelkezik – szereti a biztonságot, maximalista, kiegyensúlyozott, nyugodt, nehezen dolgozza fel, ha hibázik. Jobbnak tartja magát másoknál, mert kétségtelenül van stílusérzéke.

Aki lila autóval rendelkezik– álmodozó személyiség, aki hiperérzékeny. Romantikus és erotikus.

vintage-1950s-887273_1280.jpg

Aki kék autóval rendelkezik – megbízható, körültekintő. Jó csapatjátékos, de kissé fantáziátlan.

Aki zöld autóval rendelkezik – barátságos típus, bár kissé konzervatív. Annak ellenére, hogy tradícionális, követi a divatot.

Aki piros, vagy bordó autóval rendelkezik – impulzív, szereti a sportokat és a kihívásokat. Buzog benne a versenyszellem, némi feltűnési viszketegséggel párosulva, barátkozó természetű.

Aki sárga autóval rendelkezik – optimista, vidám, jókedvű, harsány. Ennek ellenére van, amelyikük visszahúzódó, depressziós.

Aki barna autóval rendelkezik – a földön jár. Kissé konzervatív, aki szeret beleolvadni a környezetébe, igen megbízható és hűséges.

Rád igaz? :) 

Nézz be hozzánk, mert van egy pár klassz ajánlatunk! KATT IDE! :)

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr9010116750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása