Melyik hónapban születtél? Ilyen a személyiséged!

aug05

A horoszkópokhoz hasonlóan a születési hónapok is rengeteg információt adhatnak a személyiségünkkel kapcsolatban.

signslead700.jpg

Nézd meg Rólad mit árul el, hogy melyik hónapban születtél!

Január

A januárban születettek rendkívül ambíciózusak, komolyak és konzervatívak. Rendkívül kritikusak tudnak lenni, de nehéz kihozni őket a sodrukból, az érzelmeiket inkább megtartják maguknak, ezért nehéz megmondani róluk, mikor, milyen hangulatban vannak. Megelégszenek néhány nagyon közeli baráttal, nem szeretnek sok embert közel engedni magukhoz.

Február

A gondolkodásmódjuk elvontnak tűnhet mások számára, ezért nehezen értik meg őket. Türelmesnek kell lenni velük szemben, ugyanis nagyon hangulatemberek. Szörnyen romantikusak és bármit megtesznek azért, akit szeretnek, ugyanakkor soha nem térnek vissza ahhoz, aki megbántotta őket.

Március

Hűségesek és odaadóak, ellenállhatatlan bájjal rendelkeznek. Nem könnyű elcsavarni a fejüket, nehezen lesznek szerelmesek, ugyanakkor gyakran játszadoznak a férfiakkal.

Április

Az áprilisi nők igazi diplomaták, a kommunikáció a legerősebb pontjuk, de hajlamosak az önsajnálatra. Könnyen átvernek másokat, de féltékeny típusúak, ennek ellenére, ha sikerült elnyernünk a bizalmukat, a legboldogabb emberré tehetnek a világon.

Május

Gyorsan vég az eszük, szeretik hatékonyan és gyorsan elvégezni a munkájukat. Általában mind fizikailag, mind mentálisan vonzó partnerek. Nem szokott sok gyerekük lenni, de rendkívül energikusak és szeretnek utazni, érdeklődnek a művészetek iránt, akik pedig szerintük tehetségesek, az egekig képesek magasztalni. Elég hirtelen haragúak, ezért nem árt, ha vigyázunk a közelükben.

Június

Nagyon érzékenyek mások érzéseire, könnyen barátkoznak udvariasságuk és humoruk miatt, de nagyon temperamentumosak is, főként, ha valaki megbántja őket. Beszédesek, szeretnek hosszú, komoly eszmecserékbe bonyolódni, amivel megdolgoztathatják az agyukat. Habár rendkívül nyitott személyiségűek, hamar ráunnak a dolgokra.

Július

A júliusiak igazán ragyogó személyek, ezzel pedig sok embert vonzanak maguk köré. Mindig őszinték és igyekeznek megvédeni másokat is a gonosz szóbeszédektől. Habár könnyen barátkoznak, a szerelmi kapcsolatokban inkább a kivárásra törekszenek, ritkán teszik meg ők a kezdő lépést. Többnyire nagyon csendesek, amíg nem provokálják őket, ezután azonban hosszú ideig képesek haragot tartani.

mza_6955374137613364745.png

Augusztus

A nagy vezetők többnyire augusztusban születtek. Nem ismerik a félelmet és nagyszerű érzékük van mások irányításához, ezért munkahelyükön többnyire vezető pozíciókat töltenek be. Szeretik a figyelmet. Romantikusak és nem félnek kimutatni, ha vonzódnak valakihez, ugyanakkor, ha egy kapcsolat rosszul végződik, könnyen felülkerekedik rajtuk a büszkeségük, ami idegességhez és féltékenykedéshez vezet.

Szeptember

Rendkívül keményfejűek és makacsak, ha valamit a fejükbe vesznek, azt általában végre is hajtják. Személyiségük megoszlik a kedvesség és támogatás, valamint az éles kritikusság között másokkal, de önmagukkal szemben is. Magabiztosak a saját képességeiket illetően, mindig keményen dolgoznak és nagyon összeszedettek, kissé talán munkamániásak is. Környezetük számára hidegnek, érzelemmentesnek tűnhetnek, pedig az érzéseiket csak megtartják maguknak.

Október

Szeretnek új embereket megismerni és barátságokat kötni. Akik megajándékozzák őket a figyelmükkel, azokkal ők is hasonlóan bánnak és a legfontosabb emberekként kezelik őket. Könnyen befolyásolhatók mások ötleteivel, vagy véleményével. Habár néha hazudnak és féltékenykednek, az októberiek mindig igyekeznek igazságosak és barátságosak lenni.

November

Rengeteg ötletük van a saját és mások életének irányítására, jövőjének alakítására is. Habár nagyon energikusak, egy csoportban ők lehetnek a legszótlanabbak. Könnyen dühbe gurulnak, de ha sikerül túljutniuk személyiségük árnyoldalain, ők lehetnek a legszerethetőbb emberek. Mindig őszinték és megbízható barátok.

December

Játékosak és remek a humoruk, többnyire rendkívüli hazaszeretettel rendelkeznek. Hűséges barátok, de nagyon türelmetlenek és gyakran elhamarkodottan cselekszenek. Szeretik, ha imádattal fordulnak feléjük, ugyanakkor épp emiatt nehezen válnak meg rossz szokásaiktól.

(Forrás: ladylifehacks.com)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr708955126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása