Válassz egy képet és nézd meg, mit árul el Rólad!

aug04

Biztosan sokszor álmodoztál már arról, hogy egy gyönyörű, égkék tengernél tengeted mindennapjaid, vagy éppen a havas tájak szerelmese vagy. 

befunky_collage_1.jpg

Játékos kis önismereti teszt következik! Válaszd ki a 4 kép közül, melyik a legvonzóbb számodra és olvasd el, mit árul el Rólad!

Válaszd ki a 4 fotó közül azt, amelyik a legközelebb áll a szívedhez és olvasd el, mit jelent!

980x.jpg

Ha a havas tájat választottad...

Olyan ember vagy, aki képes megbontani még a berögzült módszereket és ideológiákat is. Elképesztően jól működnek a megérzéseid, és ha nem döntesz is mindig jól, mindig profin mérlegelsz.

Ha az azúrkék tengerparti tájat választottad...

Kiválóak a kommunikációs készségeid, és remekül oldasz meg szociális problémákat. Az emberek szeretnek a közeledben lenni, mert megmagyarázhatatlanul jobban érzik magukat, ha melletted lehetnek.

Ha a zöld erdős hegyvidéket választottad...

A művészet és az önkifejezés számodra természetes dolgok. Az érzelmeidet kristálytisztán tudod átadni, ezért az emberek úgy érzik, megértenek téged.

Ha a virágmezőt választottad...

Olyan valaki vagy, aki folyton tele van briliáns ötletekkel, és egyik nagyszabású projekt után kezdi a másikat. Ne állj meg, csak így tovább!

(Forrás: higherperspectives.com)

Rád igaz? :) 

Nézz be hozzánk, mert van egy pár klassz ajánlatunk nálunk is! KATT IDE! :)

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr698944006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása