Ez az illat illik hozzád a csillagjegyed alapján!

júl07

Virágos, keleties, édes, citrusos? Csillagjegyed elárulja, melyikkel csábíts! ;)

perfume-791698_1280.jpg

Olvasd el!

Könnyen kiderítheted, hogy melyek azok az illatok, amik az egyéniségedet kihangsúlyozzák. Fontos, hogy sose használj olyan parfümöt, amiről úgy érzed, nem illik hozzád!

Nézd meg, Hozzád melyik illat passzol!

Fűszeres illatok

A temperamentumos, forró vérű oroszlánok, bikák, rákok és nyilasok személyisége leginkább a keleties, fűszeres illatokkal párosítható össze. Az édes, vattacukros illatok hatnak a legrosszabbul az ilyen csillagjegyben születetteken. A fahéj, a bors, diófélék, és mindenféle keleti fűszert tartalmazó parfüm tökéletes választás, főleg, ha egy kis vanília is van benne.

Édes illatok

A gyümölcsös, nyárias illatok kedveznek a legjobban a szüzeknek, kosoknak, halaknak. Ha a bogyós gyümölcsök illata némi fűszerrel keveredik, szuperszexi lesz tőle a viselője. A légies, citrusos illatok semmiképp nem ajánlottak ezekben a jegyekben születetteknek, ugyanis teljesen elveszik rajtuk, jellegtelenné teszik viselőjüket. Nagy kedvenc lehet az egyik legédesebb illatú virág, a rózsa, mint összetevő illetve minden édes illatú gyümölcs.

perfume-1433654_1280.jpg

Citrusos, könnyű illatok

A mindig aktív ikrek, vízöntő és bak is a legjobban teszi, ha citrusos illatokat választ. Ezek a jegyek nehezen tudják viselni a fűszeres illatokat. Hozzájuk a narancsos, citromos, könnyű, rétre emlékeztető illatok illenek. Gyöngyvirággal vagy jázminnal kevert, citrusos parfümök még erősebb hatást érnek el.

Virágos illatok

Senkinek nem áll olyan jól a virágos illat, mint a mérlegeknek és skorpióknak. Bár a két csillagjegy nagyon különböző, mindkettő csodásan tudja viselni a jázmint, illetve a virágoskert szinte bármilyen lakójának illatát. A virágos illatok sose legyenek túl édesek, cukrosak, mert teljesen más, nem túl friss hatást keltenek, ez pedig nem áll jól a mérlegeknek és skorpióknak.

Nézz be hozzánk, van egy pár klassz ajánlatunk nekünk is! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr908872884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása