6 kérdés, amit tegyél fel magadnak, mielőtt szakítasz..

júl05

Jól éreztétek magatokat egymással, talán tervezgettetek is már, de az egyre több vita és hülyeség miatt úgy gondolod, ez már tutira nem működhet.. Azonban ha a szeretet, szerelem és a kötődés még megvan, érdemes elgondolkodnod mielőtt végleg kiadod az útját a másiknak..

breakup.jpg

Itt van 6 kérdés, amit előbb tegyél fel magadnak, mielőtt szakítasz, hiszen ez egy hatalmas döntés..

„Miért akarok vele szakítani?”

Talán a kérdés teljesen egyértelmű, de jobb kicsit mélyebben átgondolni az egészet..
Írj egy listát arról, hogy mik azok az okok, ami miatt szakítani akarsz és mik azok, amik miatt vele maradnál. Nagyon hasznos, főleg akkor, ha a másik veled akar maradni. Ha leírva látod az érzéseidet, könnyebben tudod tisztázni magadban is a dolgot.

„Van megoldás arra, ami nem működik közöttünk?”

Azt mondják, ami nem megy, nem kell erőltetni. Azonban vannak esetek, amikor ha valami elromlik, nem kell azonnal eldobni!
Természetesen egyik párkapcsolat sem könnyű és sokszor nehéz különbséget tenni a között, hogy érdemes megmenteni vagy inkább el kell engedni a dolgot. Komoly dilemma! Ha mindketten szeretitek a másikat és szeretnétek, hogy működjön, kell hogy legyen megoldás a folytatásra. Azonban ha ez hiányzik, akkor semmi értelme.

„Mi lesz velem a szakítás után?”

Képzeld el, hogyan éled majd az életed, ha tényleg elengeditek egymás kezét.
Igen, ez az első időszakban egy 0-24-es kínlódás lesz, de több időt tölthetsz majd a barátaiddal, magaddal, letisztulnak a gondolataidat és minden elrendeződik. Ijesztő és fájdalmas, de fel kell készülnöd erre is!

breakup_1.jpg

„De hogyan csináljam?”

Döntsd el, hol és hogyan lenne a legjobb? Az otthonotokban, vagy inkább egy kávézóban?
Írd le, hogy mi az, amit el akarsz mondani, hogy tutira ne felejtsd el.. Az adrenalin ilyenkor is dolgozik általában és hajlamos lehetsz kihagyni a fontos dolgokat.. A lényeg, hogy emberségesen, tisztelettudóan tedd meg, hiszen ezt az embert szeretted és ő is téged, a lehető legkorrektebb szakítás jár mindkét félnek..

„Mit mondjak neki?”

A lényeg, hogy hallgasd meg a véleményét a kapcsolatotokról és figyelj oda Rá is!
Döntsd el, hogy mit is akarsz valójában és ahhoz tartsd magad. Ha szeretnél vele kapcsolatban maradni, mondd ezt, ha nem, akkor azt. Ez az a helyzet, amikor igazán őszintének kell lenni, hiszen több alkalmad lehet nem lesz rá!

„Mit tanultam ebből a kapcsolatból?”

Egyik szakítás nem azt jelenti, hogy elbuktál!
Csak, hogy egy lépéssel talán közelebb kerültél ahhoz, hogy megtaláld az Igazit és vele harmóniában élhess. Egyik ember sem véletlenül kerül az életedbe, mindenkinek az a feladata, hogy megtudd, mire vágysz pontosan és mit kell tenned a boldogságodért!

Nézz be hozzánk, van egy pár klassz ajánlatunk! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr898867700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása