Egy levendula meséje Magyarország ékszerdobozáról és a felhőtlen kikapcsolódásról

jún30

Képzelj el egy mesevilágot, ahol felhőtlen kikapcsolódás, friss levegő és az igazi Édenkert vár Rátok! Szakadjatok ki a mindennapok rohanásából! Egy valódi kis ékszerdoboz vár Titeket Algyőn!

levendulahotel.jpg

A Levendula Hotel***superior egy valódi kis menedék lehet, ha csak egy hétvégére jöttök a pároddal romantikázni, vagy a családdal a felhőtlen kikapcsolódás élményére vágytok..

Nézd meg, mit ajánlunk a figyelmedbe!

 

Köszöntünk egy varázslatos világban! 

girl-1208307_1280.jpg

"Képzeljen el egy mesevilágot... egy helyet, ahol harapni lehet a friss levegőt, ahol valódi pihenés és feltöltődés várja! Ez a hely Algyő, ahol Ön is kiszakadhat pár napra a mindennapok rohanásából, és visszatérhet egy kicsit a természet nyugalmához. A Levendula Hotelben mindannyian azért dolgozunk, hogy ezalatt az utazás alatt Ön azt a gondoskodást kapja, mint amit elvár. Akár egyedül, akár a Párjával, akár a Családjával... egy könnyed kirándulás Magyarország ékszerdobozában." 

Így indul a Levendula Hotel***superior bemutatkozása. Frappáns, idilli, igazi tündérvilágot varázsol elénk már a beköszönés is..A festői szépségű környék, a hotel megjelenése, kialakítása és stílusa már első ránézésre megragadja a tekintetet és a lelket. Elvarázsol.

Levendula Hotel***superior

 

_ddb8212069e003f7c4c81bb067c1cf3057515010e28c9ae55a_pimgpsh_fullsize_distr.jpg

A Levendula Hotel a tradíciók és a modernitás házasságából született, hiszen a letisztult épület modern szobákat rejt, ugyanakkor a díszítő elemek, az apró finom kiegészítők régi korokat idéznek. Egyedi hangulata azonnal magával ragadj, legyen szó akár egy családi pihenésről, egy esküvőről, vagy egy céges rendezvényről a konferenciateremben.

levendulahotel1.jpg

Csodás hely kicsiknek és nagyoknak egyaránt: kiléphetsz a szürke hétköznapokból. Hozhatod a gyerkőcöket is, hiszen a hotel környezetében kialakított játszótér, odabent pedig a játszósarok foglalja majd le csemetéd. 

Játszósarok a kicsiknek!

A legkisebbek is megtalálják tehát a számukra legjobb elfoglaltságot, amíg anya és apa pihennek, vagy épp koktéloznak! 

levendula_hotel4.jpg

Ahol álomra hajthatod a fejed..

A hotel egyébként 18 db kétágyas szobával, ebből 1 db mozgáskorlátozott, és 2 db családi lakosztállyal rendelkezik. A szobákhoz külön tusolófülkés fürdőszoba tartozik. Minden szoba klímával, széffel, minibárral, hajszárítóval, telefonnal és síkképernyős televízióval felszerelt, ingyenes WIFI biztosított a vendégek számára.

Igazi kis szerelemfészek, igényes, modern kialakítással és a legmodernebb eszközökkel: minden, amit a 21. század adhat! 

levendula_hotel3.jpg

Minőségi alapanyagok, ízletes falatok a konyhában..

A 120 főt befogadó étterem alkalmas lehet akár egy családi rendezvényre, osztálytalálkozóra, de egy esküvő helyszíneként is megállja helyét. A hotel saját, 600 adagos konyhával rendelkezik, ahol minden igényt kielégítő ételekkel tudják kiszolgálni a vendégek igényeit, ügyelve a minőségi alapanyagokra! 

levendulahoteletterem.jpg

S hogy mindez hol? Algyőn!

Algyő nagyközség a Tisza jobb partján fekszik, mindössze 10 km távolságra Szegedtől, a 47-es főút mentén. A település vitathatatlanul hazánk egyik ékszerdoboza, festői szépségével és vendégszerető lakosaival a múlt századot idézi fel a megfáradt vándorok számára. Algyő Magyarország „füveskertje”, hiszen a gyógynövények ismeretéről és a népi gyógyászatról híres e vidék.

algyo.jpg

MOST ráadásul egy HIHETETLENÜL fantasztikus és kihagyhatatlan ajánlatot találsz a DiamondDeal oldalán, a Levendula Hotel jóvoltából, ha IDE KATTINTASZ! 

Szerintünk nem érdemes kihagyni, hisz nem minden nap jut el az ember Tündérországba.. ;) 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr408856678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása