A világ 8 legfantasztikusabb munkája!

jún23

Te szoktál azon ábrándozni, hogy bárcsak azzal keresnél - lehetőleg sok - pénzt, hogy cuki állatkölyköket etetsz cumisüvegből? Vagy hogy luxusutakat tesztelsz és aztán blogolsz róla?

122880_775x400.jpg

Nézd meg, mik a világ legjobb és legmenőbb állásai! 

A világ legjobb állásai – legalábbis azok, amelyeket olvasva a legtöbben elmosolyodunk és ábrándosan felsóhajtunk – nem csak fizetést adnak azért, amit a legszívesebben egész nap csinálnánk, hanem különösebb előképzettséget sem igényelnek.

Nézd meg, mik a legmenőbb állások a világon!

1.) Álomszigeti gondnok

Na jó, ez nem egy „igazi” foglalkozás; Ausztráliában azért hirdették meg ezt a zsíros állást még 2009-ben, hogy az ottani turizmust népszerűsítsék. Meg is nyerte egy brit férfi, Ben Southall, akinek ezután fél éven át kötelessége volt egy trópusi ausztrál szigeten tartózkodnia. Mindezzel összesen 120 000 dollárt keresett.

2.) Utazóblogger

A thaiföldi kormány blogpályázatot hirdetett a náluk turisztikai célból tartózkodó pároknak. A legjobb blogok szerzőinek minden útiköltségét fedezték, valamint pénzjutalmat és fényképezőgépet is kaptak. Nem rossz, ugye?

48485_w.jpg

3.) Orvosimarihuána - tesztelő

Az Egyesült Államokban – ahogy Magyarországon is – orvosi célokra gyakran felírnak marihuánát. Természetesen valakinek ezeket a termékeket is tesztelnie kell... A feltétel az, hogy jogosult legyen az illető orvosi célú marihuána vásárlására.

4.) Pandasimogató

Kínában foglalkoztatnak pandagondozókat, akiknek az a feladatuk, hogy etessék és tisztán tartsák az óriáspanda-kölyköket, valamint hogy reggeltől estig ölelgessék és babusgassák őket.

5.) Luxuságy-tesztelő

Létezik olyan szállodalánc, amely külön állást létesített az ágyainak tesztelésére; a szerencsés alkalmazottnak több tízezer ágyba fekve kellett megvizsgálnia, hogy azok eléggé kényelmesek és ruganyosak-e. Ezt azért mi is tudnánk csinálni.. 

48482_w.jpg

6.) Videojáték-tesztelő

Ez egy fölöttébb népszerű karrierlehetőség főként a gyerekek körében, pedig elég fárasztó lehet ugyanazt a játékot újra és újra lejátszani, figyelni, hogy nem bukkan-e fel benne valami hiba, nem lehet-e meghekkelni és így tovább.

7.) Vízicsúszda-tesztelő

Egész nap az aquaparkban? Naná! Erre is hirdettek állást, méghozzá a First Choice nevű brit cég, amely világszerte rengeteg vízicsúszdát üzemeltet. Itt pedig láthattok egy videót a nyertes fiatalemberről, aki évi 20 000 fontot keresett az álommelóval. Nem is olyan rossz...

8.) Csokoládékonzultáns

Igen, ez a szakma tényleg létezik! Egyik kiemelt művelője a melbourne-i illetőségű Jennifer Earle, aki csoki-extázis-túrákat szervez és különböző cégeknek ad tanácsokat a jövő csokoládékészítményeit illetően. 
48479_w.jpg

Nézz szét a DiamondDeal ajánlatai között, hátha találsz valami kedvedre valót! KATT IDE! 

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :) 

 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr908833022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása